• 瀏覽: 14,648
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
辛苦樓主你喇。日日都要關注哩個社會喞陰暗一面。
我地國家民族咁多美好事物你睇唔到,蒸蒸日上喞前景你唔想睇,但偏偏你又扭轉唔到哩個趨勢。
因為有十幾億中國人係想中國越來越好的,有問題,我地會想辦法、盡能力、 俾機會佢改善。因為我地係自己人。
唔知樓主日日照鏡,見到自己中國人喞外表,但想整死中國喞內心,是否好迷茫呢?
祝樓主早日搵到自己心中完美喞國度,睇多d美好事物。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咩G咁吸引,等唔到放工先去。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2021-4-8 05:58 AM 發表

問心,呢度有邊個返工未試過蛇王?
只不過佢哋係警察,其中一個昂鳩嘅蛇王去叫雞!
我做野都有蛇王,但絕不會利用蛇王時間去叫雞囉

引用:
原帖由 大能穫 於 2021-4-8 02:23 PM 發表

我做野都有蛇王,但絕不會利用蛇王時間去叫雞囉
大家咁話

回覆 引用 TOP

香港叫雞唔犯法!蛇去叫雞就有問題

穿起西裝不會變高層;返了教會不會變好人!
嘩...

我係現代人

回覆 引用 TOP

原來黃色經濟圈就係做雞🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-4-8 11:01 AM 發表

成隊人蛇王
通常因上司廢,冇王管?

所以咁放肆?
上司都唔方好野 ,機場都無遊客,個個都係到蛇啦,人工照出 野就唔做 ,外面d公司 一係炒人 一係做到打工仔沒時停 ,好似餐廳 ,本來3個人做 ,現在2個人做 ......公務員 就 第一時間 在家工作 ......去食屎啦

引用:
原帖由 kenny938 於 2021-4-8 03:54 PM 發表

上司都唔方好野 ,機場都無遊客,個個都係到蛇啦,人工照出 野就唔做 ,外面d公司 一係炒人 一係做到打工仔沒時停 ,好似餐廳 ,本來3個人做 ,現在2個人做 ......公務員 就 第一時間 在家工作 ......去食屎啦
以前聽人講
飛咇都係大過失
現在蛇王兼飛環頭

大丈夫
性情如火
力拔山河
ㄧ路叫鷄, ㄧ路收錢, 做警察真好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vhhh1 於 2021-4-8 11:14 AM 發表

嫖賭飲蕩吹,知法犯法。香港警察最鍾意做。
咁都冇黃畜開到口講明違法達義, 知法犯完法仲唔肯認咁無恥.
黃畜最鍾意犯法兼唔負責, 鬧差人, 冇L資格

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2021-4-8 11:23 AM 發表

警察扑完黑暴頭, 又去扑埋佢地老母臭雞
咁就真係大快人心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-4-8 11:25 AM 發表

大sir: 唔交份report 詳細包膠比我 自私叫! 抵你鄧啦! 同事:叫G都唔嗌埋我地去 公事公辦
體諒下啦, 黃畜就話有免費天使任屌啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 takngaihk 於 2021-4-8 11:35 AM 發表

又一單負面新聞爆出嚟, 再係咁落去啲藍絲好冇面㗎。 , 五毛又冇得抽水,佢哋會賺少咗。 狗隊生性啲啦...
警隊公正執行內部紀律, 粉碎黃畜文宣, 柒甴三毛被大巴𢫏面冇水抽咋朱熹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嫣火~ 於 2021-4-8 11:50 AM 發表

正所謂,行船爭解纜😂
黑甴我揼先!!!!揼完叫下雞ok吖, 又唔似黃畜有天使免費屌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]