• 瀏覽: 4,969
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 女媧練石 於 2021-4-8 01:20 AM 發表

我等緊打東方藥廠的毒粉疫苗!
最安全,無副作用!
好提議

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-4-8 12:46 AM 發表

如果我冇記錯:

死亡:科興 vs 復必泰 ------ 13 : 2

面癱: 科興 vs 復必泰 ------ 10 : 1

復必泰想贏?冇咁易!
你條毒果轉帖L成日唱衰大陸疫苗!
你咪L打啦!留番條命去歐美阿斯利康,輝瑞啦!

附件

PhotoCollage_20210220_100623355.jpg(43.79 KB)

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-4-8 12:46 AM 發表

如果我冇記錯:

復必泰想贏?冇咁易!
啲數據邊度嚟,貼上嚟。

引用:
原帖由 樹上狂野的雞翼 於 2021-4-7 11:59 PM 發表
Title無寫係咩疫苗已經知係Biontech
ching嘅諗法同我一樣。

科興勁

引用:

如果我冇記錯:

復必泰想贏?冇咁易!
如果我無記錯,你仲未復必泰

引用:

如果我冇記錯:

復必泰想贏?冇咁易!
如果我冇記錯,曱甴絕大部份係社會失敗者,唔係坐監,去外國做外賣仔,就係喺香港做跟車,侍應同洗廁所呢啲高尚職業,鬥兜踎折墮一定贏L曬!

中央真係要整頓香港傳媒

why not mention most of the cases have vaccinated BNT?
黑媒 on cc

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-8 00:22 發表

呢個家族,為左錢,有乜做唔出
你小心些呀!有人講販毒會被人發律師信告你可,快刪post自保,怕你連言論自由都無呀!細路

不對接種疫苗後的副作用加鹽加醋,只報實情便是了,冀市民能消除疫苗接種後的誤解,讓更多人加入接種行列,抗疫成功便指日可待

引用:
原帖由 女媧練石 於 2021-4-8 01:57 AM 發表

你條毒果轉帖L成日唱衰大陸疫苗!
你咪L打啦!留番條命去歐美阿斯利康,輝瑞啦!
而家講事實都係賤人黎 , 你應該快d 去報國安拉哂呢班人 

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-4-7 11:50 PM 發表

香港黑報,收咗黑金,受命黑大陸疫苗
唔使問都

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-4-7 11:50 PM 發表

香港黑報,收咗黑金,受命黑大陸疫苗
唔使問都知收左假猶太人(可薩人)嘅黑金。
西方絕大多數媒體都係假猶太人操控。

引用:
原帖由 220 於 2021-4-8 09:13 AM 發表

你小心些呀!有人講販毒會被人發律師信告你可,快刪post自保,怕你連言論自由都無呀!細路
我話好事啊
人地大企業家,大慈善家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]