• 瀏覽: 4,126
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 樹上狂野的雞翼 於 2021-4-8 12:07 AM 發表

我知
我意思係如果科興多人不適送院
個Title一定寫"多人打科興疫苗後不適送院"
有血產癌鬼佬,打咗科興咁耐又冇事,凍謊黑報帶過就算

熱賣及精選
科興唔係又死咗一個咩
好在我睇蘋果日報

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2021-4-8 12:45 AM 發表

復必泰又贏
如果我冇記錯:

死亡:科興 vs 復必泰 ------ 13 : 2

面癱: 科興 vs 復必泰 ------ 10 : 1

復必泰想贏?冇咁易!

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-8 12:41 AM 發表

可惜返到中國人地方,科興變成殺手,可見黑傳媒幾厲害
好多人認為黃色體質百毒不侵。

而家科興13比2 遙遙領先 , 死左果13個就真係慘 , 1蚊都得賠 , 仲要比政府講到唔打都就死咁 , 真係唔打科興都唔知原來有咁多暗病 , 笑L 死人 😂

引用:
原帖由 7221112 於 2021-4-8 12:39 AM 發表

總之開車撞死個老人家,老人家嘅死都唔會同交通意外有直接關係,可以引用每天老人死嘅數字,話只係咁啱係車禍前0.01秒個老人家已經心臟停頓
不應該這樣比較

因為香港有數字,2019年全年共9000人死于腦心血管病,2020年數據未出,但一向分別不大,計返大約每一天有二十幾人死于同類病

政府應該公布當天有幾多人死于腦,心血管病,而其中有無人曾經打過疫苗

有齊數據,持平同可以俾市民自己獨立思考

現在新聞是只報導曾經打過疫苗的死者,好多市民以為所有死于腦,心血管病的都打過疫苗

你話的交通意外,不是自己選擇的,屬于不幸,不應該比較

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-4-8 12:46 AM 發表

如果我冇記錯:

復必泰想贏?冇咁易!
飲過水同呼吸過既人100%會死
所以你係唔係唔飲水唔呼吸先?

引用:
原帖由 eason1001 於 2021-4-8 12:48 AM 發表

而家科興13比2 遙遙領先 , 死左果13個就真係慘 , 1蚊都得賠 , 仲要比政府講到唔打都就死咁 , 真係唔打科興都唔知原來有咁多暗病 , 笑L 死人 😂
黃人戲子做戲,黃人黑暴殺親人想拿保險

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-4-8 12:45 AM 發表

有血產癌鬼佬,打咗科興咁耐又冇事,凍謊黑報帶過就算
一年后如果死左,肯定賴科興

引用:
原帖由 赤共 於 2021-4-8 12:46 AM 發表

科興唔係又死咗一個咩
好在我睇蘋果日報
是的,又系二十幾日

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-4-8 12:46 AM 發表

如果我冇記錯:

復必泰想贏?冇咁易!
你話的面癱數據邊度找的?

你知道你一向貼假新聞,又不俾人參加理性討論

引用:
原帖由 eason1001 於 2021-4-8 12:48 AM 發表

所以話政府誤導人,你這樣寫就是傳媒想要的效果

小心啲好

引用:
原帖由 ax7ax 於 2021-4-8 01:13 AM 發表

小心啲好
害死人,老友記轉左打伏必態

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-7 11:43 PM 發表

政府公布昨日(6日)有8人打疫苗後不適送院,涉及4男4女,年齡介乎36至65歲,7人是打復必泰疫苗,餘下1人則打科興疫苗

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210407/photo/bkn-20210407224242305-0407_00822_001_01b.jpg?20210407225644

D傳媒又來深夜先報導

明顯都知道邊種疫苗比較多副作用 ...
我等緊打東方藥廠的毒粉疫苗!
最安全,無副作用!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]