• 瀏覽: 4,279
  • 回覆: 60
+2
警隊爆出集體蛇王事件。消息稱,機場警署一隊刑事調查隊(CID),疑開工時間「蛇王」,其中一人更前往召妓,不料撞正同僚掃黃查牌「斷正」,結果連帶爆出同隊夥計「蛇王」,驚動警隊高層。

消息稱,事發於去年8月,涉事男女警隸屬機場警署刑事調查隊,負責寫字樓文書工作。其中一名男警當日於旺角懷疑召妓,不料卻遇上警員掃黃查牌。
警方經調查後,發現該名男警身處旺角的時間,是機場警署剛下班時間,男警理應人在東涌,因而東窗事發,連帶爆出同隊另外2男1女同袍亦有份「蛇王」。據知,事發後4名警員已調職,同時接受紀律覆檢。

本報正就事件,今日中午已向警方查詢,至晚上8時開始獲回覆,指4名駐守機場警區刑事部警務人員,涉嫌於2020年8月中旬當值期間擅離職守,有關案件現正由新界南總區刑事部跟進調查。

-----------------------------
PK鄧話:「蠢過隻豬,醒少少啦,蛇王可以隻眼開隻眼閉,唔好俾人捉到嘛!」

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/breaki ... m_content=link_post

蛇王又唔犯法,但泥老板就犯法。邊有得比。pk轉貼

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-4-7 09:11 PM 發表
警隊爆出集體蛇王事件。消息稱,機場警署一隊刑事調查隊(CID),疑開工時間「蛇王」,其中一人更前往召妓,不料撞正同僚掃黃查牌「斷正」,結果連帶爆出同隊夥計「蛇王」,驚動警隊高層。

消息稱,事發於去年8月,涉事男女警隸屬機場警署刑事調查隊,負責寫字樓文書工作。其中一名男警當日於旺角懷疑召妓,不料卻遇上警員掃黃查牌。
警方經調查後,發現該名男警身處旺角的時間,是機場警署剛下班 ...
你老闆黎漢姦真係有排蛇喇

樹大有枯枝!
佢哋咁樣影響警隊形象,其實係變相破壞了國家安全!

用納稅人錢去叫雞,唔死都冇用

引用:
原帖由 四季無花果 於 2021-4-7 09:12 PM 發表
蛇王又唔犯法,但泥老板就犯法。邊有得比。pk轉貼
佢咁都唔叫飯發,你真係世外高人

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-7 09:16 PM 發表

你老闆黎漢姦真係有排蛇喇
法官大人點處理呢四隻雞警好

都係情操高尚既表現

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-4-7 09:27 PM 發表
用納稅人錢去叫雞,唔死都冇用
二百幾億一年, 又點會死呢?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-4-7 09:28 PM 發表

佢咁都唔叫飯發,你真係世外高人
偷雞叫犯法?你都傻七。使坐監?死返連登啦。

引用:
原帖由 四季無花果 於 2021-4-7 09:34 PM 發表

偷雞叫犯法?你都傻七。使坐監?死返連登啦。
你真係傻得可愛
咁洗唔洗加人工獎勵佢地

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-4-7 09:36 PM 發表

你真係傻得可愛
咁洗唔洗加人工獎勵佢地
你記得收三毛。加工資。。。無文化學人上網。無錢請人?

引用:
原帖由 四季無花果 於 2021-4-7 09:38 PM 發表

你記得收三毛。加工資。。。無文化學人上網。無錢請人?
一睇就知道你係冇乜文化大陸人
同我認識大陸有學識同胞完全唔同

唔係啩,召妓遇掃黃,連叫雞錢都慳番,夾定㗎!?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]