• 瀏覽: 8,388
  • 回覆: 91
幕後想做低佢嘅根本就係拜登同蔡英文

呢條友最好係講埋啲組織出黎

引用:
原帖由 mtchan 於 2021-4-8 01:02 AM 發表
吊你老婆
差佬廢到爆,暴動時就被曱甴打到爆光叫救命
宜家就扮能勁
你有冇調轉嚟講呀 係曱甴比警察打到叫救命呀 睇地鐵嗰隻哨牙曱甴就知啦

唔好睇小小男孩
排場勁過肥老黎

保護重要証人

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2021-4-7 07:53 PM 發表

葉無權無勢,叻極咪幾個兄弟黎救佢,而25軒分分鐘篤出美國在港既間諜指揮,中美係香港進行左場無人知道既暗戰都唔出奇
個上頭咪係美國總統囉,奇在中國點解仲同個敵人做生意嘅?

一直講暴亂是美國主導的顏色革命,如今次有完整證據,如美國或外力介入的指示和資金,那國安法,修改基本法附件等,提供了完全合理和必須的依據,所以嚴加保護是必須的

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-4-7 07:23 PM 發表
「香港故事」成員李宇軒自從上月22日在內地刑滿出獄後,先後被押往天水圍及元朗警署,隨後交由懲教署看管,還押在屯門小欖精神

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210407/photo/bkn-20210407173728546-0407_00822_001_01b.jpg?20210407185149

嘩,搞到咁大陣象,可想而知呢位人兄應該爆咗好多內幕,警方好 ...
可能同美國政府,美國使館人員,什至財團有關,feel到今次會死好多人。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-4-7 07:23 PM 發表
「香港故事」成員李宇軒自從上月22日在內地刑滿出獄後,先後被押往天水圍及元朗警署,隨後交由懲教署看管,還押在屯門小欖精神

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210407/photo/bkn-20210407173728546-0407_00822_001_01b.jpg?20210407185149

嘩,搞到咁大陣象,可想而知呢位人兄應該爆咗好多內幕,警方好 ...
尾國特工會否混入毒妓中,乘機滅口?

明解明解

引用:
原帖由 ep905 於 2021-4-8 12:33 AM 發表

師兄果然係冷氣軍師呀
行家來喎

以美國為首西方無賴集團擺明車馬甚至公開聲稱不會讓中國強大,並無所不用其極炮製出新疆人權偽命題要搞亂中共政權,所以根本唔驚所謂被爆大鑊。

唔好瞓呀

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-4-7 19:36 發表
金手指當然要保護好的
呢隻係超級金手指

車公靈簽!天收曱甴!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]