• 瀏覽: 19,247
  • 回覆: 175
+10
轉地院+$10萬擔保,呵呵...呢鑊飽晒啦!玩得咁開心吓話

附件

fe4effd41fbcfd27c6523e3aa1a5c8432c3ffb72_n.jpg(43.31 KB)

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2021-4-7 07:37 PM 發表
兩隻黃畜柒頭,
車錢收得唔多但被拉,
正式 on9 無極限!
可能已獲得三十隻天使嘅上帝式服務, 就算要踎三五七年都係值嘅.

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-4-7 06:34 PM 發表
前年11月的理大衝突中,有大批示威者被捕,其中有2名男子被指在附近駕駛汽車,接載示威者逃離現場,因而分別被控一項危險駕駛

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210407/photo/bkn-20210407182123925-0407_00822_001_01b.jpg?20210407182128

轉載~

前年11月的理大衝突中,有大批示威者被捕,其 ...
有冇攪錯,咁都告妨礙司法?
按法庭釋法,應該告佢哋參與暴亂。

引用:
原帖由 九叔2005 於 2021-4-8 02:37 AM 發表

當時實際情況其實係咁樣的
手 joke 頂住啊
同曱甴一樣,捐坑渠

做爸爸做得咁開心,接仔女放學

逐個捉

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-4-7 06:36 PM 發表
據,疑,傳:
二人表示只係想呃蝦條
毒果認第二,冇人敢認第一

呃條 不知成功否

細看回帖之分類看似藍陣的人數遠高於黃陣多倍,但區選則黃陣大勝,究竟是五毛作怪還是藍陣的人較喜歡上討論區呢?

每日報到🤭

之前做家長車呃蝦條果班, 而家有得震無得訓了.
一個車牌, 一張相都夠晒做, 
專登遲D先捉, 等一年, 班傻仔續晒牌, 無藉口話架車比人偷左.
就算証明唔到佢地係司機本人, 都一定係借出車輛參與犯罪行為.

如果打劫銀行負責接載嘅司機也可就好😓

接放學接到要坐監, 真係陰公豬.

逐個捉,一個都不能少。
個個暴徒宜家都擔驚受怕,睇到佢地 被繩之於法的消息,我真係覺得開心呀😁😁😁😁😁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]