• 瀏覽: 994
  • 回覆: 15
壹傳媒黎智英與14名民主派人士被控於前年8至10月多次參與、組織或煽惑他人參與未經批准集結,早前分4案處理,其中首案「818流水式」遊行,黎.........

奸邪妖獸竟然肯乖乖認罪,當中可能有詐,不得不防。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2040633/即時-港聞-8-31未經批准集結-黎智英-楊森及李卓人認罪-楊森-不認錯亦不求情

應該一早就學小角子咁

果然係李卓害人,講嘢完全係不一樣的瘋狂的 ...

https://zh.wikipedia.org/zh-hk/2019年8月31日香港示威
自己掙開眼睇維基啦 .... 你一點鐘就係和平,但引左班人四點鐘開始搞事噃,間接搞埋太子站831 ... 好心你認罪悔改甚至自盡啦,福街!

我唔要你"最重視的是言論自由、集會自由"

看來612開始乾溏了,已經冇律師肯做“義務”工作了,不認罪不成了。

咁你唔好認罪吖笨

係想快D判,速戰速決!唔好拖到 6.4!

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-4-7 05:19 PM 發表
看來612開始乾溏了,已經冇律師肯做“義務”工作了,不認罪不成了。
期待時辰到,我今次真心希望重判"李卓害人",佢講果啲嘢太離譜,教法官開眼! (跟你開眼就天冇眼就真...害更多正常人唔正常...)

肥佬黎都虛心求情,楊森直情話不求情仲講 「我係中國人,我都係香港人,熱愛呢個家園,中國對我而言是人民、文化和土地,愛國但不等於愛黨」等較正常的香港人本色 (雖然佢都係講果啲當權者殘暴要抗爭果啲老掉牙),但都算得過去 ...

一班垃圾係監倉坐到死

點解唔即時還柙?

講到自己無錯又咁偉大,認乜嘢罪啫!
你班人渣認罪搏判罰輕啲啫,咪又係貪生怕死無時無刻搵著數嘅死人渣。
歷史會還佢無罪喎,你班人遺臭萬年就有份

咁奇怪認罪,三只野唔打長命官司,咁外國政客點出聲,唔通知道鬼佬覺得香港無野玩,集中火力玩新疆,被condom了

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-4-7 05:32 PM 發表
講到自己無錯又咁偉大,認乜嘢罪啫!
你班人渣認罪搏判罰輕啲啫,咪又係貪生怕死無時無刻搵著數嘅死人渣。
歷史會還佢清白喎,你班人遺臭萬年就有份
其實一方面博判輕,一方面賣悲情,一方面hard sell自己果份我都識背的革命理論 ... 好惡心!

正常人真係應該再俾佢聲稱43年的人生引誘自己也跟佢吸走自己的人生,人生真係可以更精彩,但並唔係佢哋果種唔識時務,唔能夠帶人正常的喪屍思想!! 我忍夠啦,佢哋呢啲害人蟲真係真心要坐穿牢,我唔會望佢哋一眼 .... 咁樣香港正常人先至有減少被喪屍思想影響的機會,也不會再禍延下一代 ...

DLM, 
每一隻黃畜都嗱番渣沙,

沙灘啲沙都被D羣黃畜嗱9干淨!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-7 04:53 PM 發表
壹傳媒黎智英與14名民主派人士被控於前年8至10月多次參與、組織或煽惑他人參與未經批准集結,早前分4案處理,其中首案「818流水式」遊行,黎.........

奸邪妖獸竟然肯乖乖認罪,當中可能有詐,不得不防。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2040633/即時-港聞-8-31未經批准集結-黎智英-楊森及李卓人認罪-楊森-不認錯亦不求情
認罪唔認錯
應該
唔認錯
唔認罪

認罪唔認錯算唔算 "唔認罪但有悔意"?  

主題標籤 #李卓人
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]