• 瀏覽: 21,099
  • 回覆: 206
+4
3G美國又贏

卡在機身上而唔爆炸就系成功的開始

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-7 03:21 PM 發表
美國研發高超音速(Hypersonic)導彈的計畫遭遇挫折。一架「B-52H 同溫層堡壘」(B-52

H Stratofortress)轟炸機本周一從加州愛德華茲空軍基地起飛,運載一枚 「AGM-183A」高超音速導彈進行試射,但導彈沒有按原定計畫發射出去。該架轟炸機原機飛返基地。

今次是美軍展開「空中發射快速反應武器」(ARRW)計畫以來,第一次為「AGM-183A」高超音 ...
兵不厭詐

引用:
原帖由 estateman 於 2021-4-7 04:30 PM 發表

才英文政府一定買
至多制水長D
貨輪又卡住
呆蛙漁船應該會好安全🤣

得中俄有技術, 乜導彈防禦系統都防唔到。

今次射唔出,
下次會唔會原機爆炸呢?
美國野可能已經輪為次貨!

好彩射唔出。唔係都唔知會飛咗去邊。

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-4-7 03:26 PM 發表
又可以賣俾呆蛙 lu
呆蛙又要執死機
大出血了

咁咪連人帶機衝落去囉,唔洗又失敗咁無面啦

引用:
原帖由 型男1號 於 2021-4-7 04:40 PM 發表

呆蛙又要執死機
大出血了
不過呆蛙d二手機未必裝到呢隻善良嘅導彈,又要科金買配件

老美話佢的科技俾大陸偷左,所以冇左這技術

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-7 15:21 發表
美國研發高超音速(Hypersonic)導彈的計畫遭遇挫折。一架「B-52H 同溫層堡壘」(B-52

H Stratofortress)轟炸機本周一從加州愛德華茲空軍基地起飛,運載一枚 「AGM-183A」高超音速導彈進行試射,但導彈沒有按原定計畫發射出去。該架轟炸機原機飛返基地。

今次是美軍展開「空中發射快速反應武器」(ARRW)計畫以來,第一次為「AGM-183A」高超音 ...
老尾沒落了

可憐

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-7 03:21 PM 發表

美國連番失敗。。。。
氣數已盡。。。。
欠債都冇錢還啦。。。。。。

鬼唔望粒野射唔出就響個機倉度爆,嘩!咁就真係精彩啦,直情放煙花咁,幾咁過引,何其壯觀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]