• 瀏覽: 14,427
  • 回覆: 152
+3
香港有史以來最大陣仗受保護嘅證人,可以見到佢知道咗黎智英同美國間諜西門之間嘅大秘密。

曱甴總有一種臭味

首joke預備好了,篤灰即將開始!

咁大陣仗,多數做污點證人

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-4-7 02:51 PM 發表

篤左肥佬黎係合謀,CIA會攞佢命。
其實李甴軒有無爆大鑊都好,仆街賣國賊同黃甴個邊都會當佢爆左

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-4-7 02:48 PM 發表

黎智英等人罕有認罪已是證明。
認罪唔等於真係認罪, 反正打唔甩, 入硬, 認罪減1/3刑期咋

佢係最有力令黎狗賊入罪的污點證人

引用:
原帖由 男E 於 2021-4-7 01:58 PM 發表
涉12名香港人蛇案的「香港故事」成員李宇軒,上月22日由內地遣返本港後,被控以串謀壹傳媒黎智英等人勾結外國或境外勢力危害國家安全及協助罪犯等3罪,本周初隔離期屆滿後,今午(7日)須到西九龍裁判法院應訊。在被指正還押在小欖精神病治療中心外,中午時分至少有16部警方電單車及多架警車到場,準備為囚車離開時開路。而押解李宇軒的在下午近1時半抵達法院,大批警員在外荷槍戒備。
李宇軒上月24日被控1項勾結外 ...
今次肥佬真係走吾甩啦

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-7 02:57 PM 發表

其實李甴軒有無爆大鑊都好,仆街賣國賊同黃甴個邊都會當佢爆左
傳聞有 不過我就唔信傳聞

引用:
涉12名香港人蛇案的「香港故事」成員李宇軒,上月22日由內地遣返本港後,被控以串謀壹傳媒黎智英等人勾結外國或境外勢力危害國家安全及協助罪犯等3罪,本周初隔離期屆滿後,今午(7日)須到西九龍裁判法院應訊。在被指正還押在小欖精神病治療中心外,中午時分至少有16部警方電單車及多架警車到場,準備為囚車離開時開路。而押解李宇軒的在下午近1時半抵達法院,大批警員在外荷槍戒備。

說話真係吾好講到咁盡

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-4-7 03:01 PM 發表

傳聞有 不過我就唔信傳聞
我地睇戲姐,驚個個又唔係我地

恭喜

篤灰保平安

引用:
一於邊個埋嚟死邊個,一了百了!

必須好好保護證人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]