• 瀏覽: 1,376
  • 回覆: 17
提示: 違規內容已被屏蔽
仲'傳'? 走L咗啦.

所以話政府都唔知搞咩,一個外國人做議員,決定香港未來生死。。等同你隔離屋個師奶決定你屋未來走向

郭生話, 契弟走得麼!!

不負責任一走了之 正🐢🤔

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-7 12:43 PM 發表
所以話政府都唔知搞咩,一個外國人做議員,決定香港未來生死。。等同你隔離屋個師奶決定你屋未來走向
港人治港就不應有外國護照

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-7 12:43 PM 發表
同意
只有那些漢奸走狗才會不斷送子女家屬財產去美英

郭狗本來就係大麻國人。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-7 12:43 發表
你講林鄭?全家都係英藉

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-4-7 01:20 PM 發表

你講林鄭?全家都係英藉
佢本人唔系都好小小。如果系。一樣唔應該做特首。根本有利益衝突。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-7 13:21 發表

佢本人唔系都好小小。如果系。一樣唔應該做特首。根本有利益衝突。
這是忠誠問題。

引用:
原帖由 plc2013 於 2021-4-7 11:31 AM 發表
去年人大常委會就立法會議員資格作決定後,公民黨前法律界議員郭榮鏗等4名民主派議員被港府褫奪資格。有傳媒引消息指出,郭榮鏗及家人先後離港,現身處加拿大。信報向郭榮鏗查證,暫未獲回覆,...

Has Hong Kong Barrister Dennis Kwok migrated to Canada? 香港大律師郭榮鏗係咪移咗民去加拿大?解釋吓啦應該!

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2760676/all
雞飛狗走

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-4-7 01:07 PM 發表

同意
只有那些漢奸走狗才會不斷送子女家屬財產去美英
係錯!

只係英美啫!唔包括澳洲!一陣唔覺意鬧埋譚耀忠點算!

引用:
原帖由 hegangbei 於 2021-4-7 01:29 PM 發表

雞飛狗走
樹倒猢猻散😂

又話死不割蓆原來只不過係口號, 學周星馳套鹿鼎記咁講, 對蠢既人唔可以講真說話,只可以用宗教形式催眠佢地為自己做事,講咩核爆都不割蓆,追唔追求自由都無所謂,同那南嘸阿彌陀一樣只不過係口號

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]