• 瀏覽: 33,064
  • 回覆: 419
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2021-4-7 01:35 PM 發表

自由行包車去新疆好正。四圍都可以接觸到維族,人哋生活不知幾正常,根本係諗佢哋生活得唔正常嘅人自己唔正常
我覺得最好笑大把新疆人既生活影片唔信,BBC拎幾張建築物 街景加幾個蛋散講兩句話係滅絕人口 強迫勞動

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-4-7 12:25 PM 發表
美國及四屎眼去伊拉克.阿富汗.敍利亞.殘殺伊斯蘭教徒,證據確實,媒體就隻字不提;相反,圖都冇張就屈中國欺壓伊斯蘭教徒,真係黑白癲倒。
就係因為中國無同佢哋一齊打壓伊斯蘭教,所以佢哋就話中國打壓

查實,雖然中國唔係伊斯蘭教聖地,但係算係全世界其中一個伊斯蘭教信眾嘅安生之地

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-7 11:15 AM 發表
低b~安排同突擊是兩回事,捉奸都用突擊啦
咪當人智漳的方式思考
你講得岩

附件

202009272352173323.jpg(41.4 KB)

滿口仁義道德..民主人權的五眼聯盟...歐洲國家..對於緬甸局勢為何不發一言?
尤其是美國為何沒有譴責??主要原因是在該地區沒有重大利益...
美國既然在該地區沒有重大利益..為何策動暴亂??

引用:
原帖由 paoon 於 2021-4-7 01:37 PM 發表

我都剛剛到太空館參觀訪問,親眼見證沒有外星人,點解冇報導
啱架啦,仆街黃甴只要係抹黑中國或幫中國講說話既人,得張圖都信到十足

附件

T20210403210944.png(1.03 MB)

T20210403210930.png(555.28 KB)

原圖.jpg(52.12 KB)

毒果改圖.jpg(49.75 KB)

老尾國啲人有幻覺,你睇香港黃曱按個app都話比人跟蹤,過路馬都話監控你行蹤,做乜都冇用!

呆灣菠蘿,人手種植,勞力體驗充滿樂趣!新疆棉,機械種植,工作沉悶全無挑戰

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-4-7 11:34 AM 發表

係lor………d綿花田又唔係地底
派架無人機+衛星.........會影唔到幾萬人勞動
咁真係影唔到咪要老屈喎

香港幾時可以學新疆搞個 香港反曱甴和去黃化鬥爭主題展
等我哋都可以教育下下一代呢班畜牲點破壞香港佢哋點賣國做漢奸嘛!

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-7 01:38 PM 發表

我覺得最好笑大把新疆人既生活影片唔信,BBC拎幾張建築物 街景加幾個蛋散講兩句話係滅絕人口 強迫勞動
外國人信,我明,唔係講笑,好似美國d村佬連香港都唔識,佢哋連新疆喺邊都未必知......
但係香港人呢兩年嘅智商表現,我真係有d接受唔到,至慘好多仲係受過高程度教育。。。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-7 11:15 AM 發表
低b~安排同突擊是兩回事,捉奸都用突擊啦
咪當人智漳的方式思考
香討唔洗突擊都隨時見到大把漢奸啦

引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2021-4-7 01:52 PM 發表

外國人信,我明,唔係講笑,好似美國d村佬連香港都唔識,佢哋連新疆喺邊都未必知......
但係香港人呢兩年嘅智商表現,我真係有d接受唔到,至慘好多仲係受過高程度教育。。。
之前youtube有段片都問過d英國人有無聽過香港,有d真係未聽過

引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2021-4-7 01:52 PM 發表

some are doctor and lawer

外國叫人去參觀,實講成所見,不是事實一部啦

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-7 11:25 AM 發表

咁又係,有d白痴又話要玩凸擊先係真,根本新疆一直開放俾人去,幾時想凸擊咪幾時凸擊囉
話明係白痴, 唔L駛理佢地啦.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]