• 瀏覽: 31,064
  • 回覆: 500
+16
冇咗你班死廢青
香港就一定冇哂問題
屌你。老母。
😒

引用:
原帖由 pkpc 於 2021-4-7 02:29 AM 發表
「直望你塊面,我係望唔到嘅,會完全係灰色一片,灰色嘅邊緣位係冇咩影像,咁就總之就散開晒。」阿文是前線抗爭者,右眼於前年反送中運動被子彈擊中,現時僅餘一成視力。可幸左眼沒有損傷,外觀與常人無異,他可以仗賴左眼的視力活動,稱已經「習慣」,對日常生活影響不大。

阿文快將畢業,眼傷拖慢了他的學習進度,「其實都好考眼力,要好專注去睇嘢時就會眼花,好常出現會眼花、重影,隻眼好乾好乾⋯⋯我需要長時間,可能 ...
垃圾

引用:
原帖由 pkpc 於 2021-4-7 02:29 AM 發表
「直望你塊面,我係望唔到嘅,會完全係灰色一片,灰色嘅邊緣位係冇咩影像,咁就總之就散開晒。」阿文是前線抗爭者,右眼於前年反送中運動被子彈擊中,現時僅餘一成視力。可幸左眼沒有損傷,外觀與常人無異,他可以仗賴左眼的視力活動,稱已經「習慣」,對日常生活影響不大。

阿文快將畢業,眼傷拖慢了他的學習進度,「其實都好考眼力,要好專注去睇嘢時就會眼花,好常出現會眼花、重影,隻眼好乾好乾⋯⋯我需要長時間,可能 ...

抵撚死!仲有幾十年你磨

老作到,幾時又多個爆眼曱甴?

精神病院,有位

引用:
原帖由 willy222 於 2021-4-7 03:29 AM 發表
老作到,幾時又多個爆眼曱甴?
一睇就知文青作文

無傷殘金!
無安家費!
有抵L屎!

下, 原來佢地甘耐以來係認為中國霸住香港而要搶回來, 哦, 甘又想問那位兄台:
1. 打爛自己屋企野就可以搶番屋企架咩??
2.都當你成功搶到, 下一步邊個做香港總統?
3. 香港衣食幾乎百無, 敢問日後點變d水同肉食黎香港呀??
4. 所有國家都要軍事, 屆時甚麼南亞人攻香港, 日本仔又話係香港唔見左隻狗, 英美軍人要香港交保護費, 甘你地又用磚去對抗?

請問有冇人報左國安局?蘋果係咪窩藏罪犯?

引用:

無勇氣離開香港去第二度生存就真啦,佢响香港仲可以飲東江水食中國米,離開就注定一世食屎,點解?因為佢又窮又盲又智障囉,邊有國家肯要佢?
佢今次就聰明咗,因為可以申請傷殘津貼,年年出雙糧,香港政府養佢呢個廢人咁好,點捨得走?

你兩老講得無錯,有D咁既PK 老豆老母,灌輸埋D毒果思想俾下一代,真係生佢出黎害咗佢,希望你地一家早死早著,唔好再遺禍人間

引用:

仗就幾可能說輸了不過未為戰俘而留下……近似啦:心戰都冇嘅心顫……

中盤分析:唔好睇最初發起嘅有冇受刑而睇佢哋有冇分別。「冇講過」嘅發起人等等……受傷係要休息的。不論身及或心。

引用:

傻西

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]