• 瀏覽: 642,766
  • 回覆: 42
  • 追帖: 117
+452
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-5-2 10:52 AM 發表

我唔準你話去攞左千幾萬的,雖然悔過書話跌左200幾個
個200幾個係唔係美金?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-4-30 10:07 PM 發表
"據了解,第三名被「釘牌」教師當時任教的龍翔官立中學,任教教通識教育科,19年當局接獲投訴並展開調查後,已被調離教學職務,其後停職。由於官校教師屬公務員編制,意味他同時須接受公務員紀律聆訊。"

當日好似話有呢間學校有學生去堵路同埋打人...
請問釘牌同除牌有乜分別?

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-5-7 11:12 AM 發表

等人解釋細節.
讚咗先!
好多時, 一幅圖勝過千言萬語.
開舖D錢都唔知係唔係黑色

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-5-7 10:43 PM 發表

兼職堂官😁
咁嚴密,想起殯儀館劫人應該冇乜可能。咁有冇得瞻仰遺容?

好奇一問,做殯儀館多唔多遇到靈異野?

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-5-8 10:13 AM 發表

瞻仰遺容時,最多二位家屬陪伴,其他人要坐低,另外其他人暫停進場。

靈異現象堂內唔少,但笑話都唔少,最近試過有人進場時,踏爛左預備的破地獄瓦片,攪到拖延左儀式,家屬就小爆呢條盲目七碌。
普通犯人唔想比人知坐緊監都唔得。

可否講D親身經歷既靈異野?

引用:
原帖由 9wai 於 2021-5-11 10:43 PM 發表

佢會辭職?佢啱啱先上咗車冇耐,要供樓喎!
佢以前幾瞓身去煽動市民反政府,可能佢之前收既黑金夠佢pay off層樓

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-5-17 12:59 AM 發表

更加希望23條立法成功
冇左班犯民 23條同假新聞法應該好容易過,問題係政府有冇心去立

引用:
原帖由 geometric 於 2021-5-21 11:50 AM 發表

我想起曾經遇過的某公司新聞發佈會,他們會安排一些自己友做「現場觀眾」在問答環節問一些預設了的「刁難問題」。
問「刁難問題」的原因好簡單,就是給公司一個機會好闡述產品的優點和釋除某些缺陷的疑慮

有陪跑不是壞事,只是他們心中有數,誰是真命天子誰是陪跑,說話時不要踩過界就可以了。阿爺在大廳,林鄭和CY的對話可能都是煙幕,準備襯托其他人出場呢
咁似某大師金句,真亦假時假亦真

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-5-22 08:56 PM 發表

cy出聲了
支持CY,不過佢未必會回歸

引用:
原帖由 abba007 於 2021-5-23 04:06 PM 發表

av仁梗係坐慣大班房,唔緊要啦仲有排坐,坐下坐下就慣
仲可以減肥降性慾

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-5-24 11:01 PM 發表

最唔抵就係果堆為佢而坐穿牢既粉皮....
個個做左傻仔一生前途盡毀.....

當日由機場行出去青衣果班"長徵友"相信怨緊自己點解咁蠢......
班人圍威喂驚死執輸,人反我又反咪當係青馬大橋一日行

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-5-24 07:01 PM 發表

我身邊啲黃💩細妹及朋友都話是假新聞,仲話係東方搵人扮爆眼女,甚至激進到話要罷睇東方日報/東網新聞
同佢地講扮乜要罷睇粉報,之前黃人一向話粉報是奶共

引用:
原帖由 ing.baring 於 2021-5-26 09:44 AM 發表

我又係有舊同學今個月移民英國,佢臨行前想約食飯,我話唔得閒,我都費乸事應酬佢
可能一年半載後在香港出現又正常生活

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]