• 瀏覽: 622,089
  • 回覆: 7,322
  • 追帖: 128
引用:
原帖由 救火佬 於 2021-5-28 06:52 PM 發表

我就一定會去試下運氣
中獎幸運兒可能就係呢個版度嘅師兄師姐啦。

熱賣及精選
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 28-5-2021 18:18 發表

我地要相信偉大的呆灣省長菜菜子,呆灣8月會攞到3000萬劑疫苗的,,8月剛好陰曆7月,疫苗應該係陰間來的
複星代理嘅BioTech唔肯買,老尾就得15萬幕德納,如果要有3000萬劑,收齊全世界阿斯利康退貨都未必有喇

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-5-28 06:56 PM 發表

祝大叔中層樓

引用:
原帖由 abba007 於 2021-5-28 07:01 PM 發表

祝大叔中層樓
祝福我唔得乜

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-5-28 07:08 PM 發表

祝福我唔得乜
祝福大家

引用:
原帖由 wing_gun 於 2021-5-28 06:00 PM 發表

15萬劑, 仲要打兩次先有效, 下一水又唔知要等幾耐, 呆灣應該煩惱緊一次過用哂15萬劑好定分開一半黎用好

不過點都未輪到d平民百姓打, 尾國爸爸都話佢地都仲未死得夠多人
井底蛙真係攞嚟賤,呀爺話會比又吊高嚟賣,而家比美國爸爸吊鹽水咁吊住嚟玩。重要係最貴果款,成50-60美金/劑,正笨蛙!呱🐸 
話時話,好在之前同隻呆蛙拍唔成咋!緊係祖先保佑,唔咪就有辱家門了🤧

引用:
原帖由 abba007 於 2021-5-28 19:23 發表

祝福大家
得一個單位喎,淨係我們網友都好多人打左針啦!

強烈呼籲,加多幾個單位,起碼16個單位。

多些單位攞來抽獎,多些人抽中,開心好多,吸引力高好多。

16個單位,都係兩層樓啫,就算比1樓及2樓,得獎者都唔會介意啦!

引用:
原帖由 wing_gun 於 2021-5-28 06:29 PM 發表

佢地仲有土炮添,幾威威...不過入面係咩料就...
菜頭視蛙命如草芥,大把呆蛙用嚟做測試。扮下試下做下,剩底條命嘅數,到時可能只靠世衞分配都夠用😏

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-5-28 18:11 發表

我都去抽下
反正打左,唔抽就笨笨啦!

引用:
原帖由 ina_macau 於 2021-5-28 06:55 PM 發表

依家仲制水中又建議唔好沖廁,我唔覺得有生理鹽水比人打。可能係天然肥料。
菠蘿汁

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-5-28 06:56 PM 發表

仲有10個10萬預付卡和10個10萬信用卡免簽哦

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-5-28 06:58 PM 發表

複星代理嘅BioTech唔肯買,老尾就得15萬幕德納,如果要有3000萬劑,收齊全世界阿斯利康退貨都未必有喇
仲有自己研發未通過二期的疫苗啦,自己生產自己打,七月節打真係正

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-5-28 07:31 PM 發表

得一個單位喎,淨係我們網友都好多人打左針啦!

強烈呼籲,加多幾個單位,起碼16個單位。

多些單位攞來抽獎,多些人抽中,開心好多,吸引力高好多。

16個單位,都係兩層樓啫,就算比1樓及2樓,得獎者都唔會介意啦!
放心啦爭開就有條路,其他富豪睇到點會唔參加呀,應該陸續有各式各樣的打疫苗大抽獎

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-5-28 09:26 PM 發表

放心啦爭開就有條路,其他富豪睇到點會唔參加呀,應該陸續有各式各樣的打疫苗大抽獎
地產霸權有心搞嘅,多多單位都有得送啦。
沈大師話嘅龍床盤送多幾個有乜所謂。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 28-5-2021 21:24 發表

仲有自己研發未通過二期的疫苗啦,自己生產自己打,七月節打真係正
一個大中華地區,3種不同情況

中國內地,民眾按政府安排接種疫苗,但始終人口多,供應未必能即時接上,但接種率總算不錯

香港疫苗供應充足,但疫情緩和,好多人少了擔心中招而多了觀望態度,就算包括爲非香港人接種,亦有可能要損出快夠期用不完的疫苗

台灣,政府政治操弄,拒中國疫苗,什至連中國做代理的西方疫苗也拒之門外,但又無能力揾其他疫苗,衹能夠靠謊言愚弄人民。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]