• 瀏覽: 642,917
  • 回覆: 34
  • 追帖: 117
+452
引用:
原帖由 wing_gun 於 2021-5-28 06:00 PM 發表

15萬劑, 仲要打兩次先有效, 下一水又唔知要等幾耐, 呆灣應該煩惱緊一次過用哂15萬劑好定分開一半黎用好

不過點都未輪到d平民百姓打, 尾國爸爸都話佢地都仲未死得夠多人
井底蛙真係攞嚟賤,呀爺話會比又吊高嚟賣,而家比美國爸爸吊鹽水咁吊住嚟玩。重要係最貴果款,成50-60美金/劑,正笨蛙!呱🐸 
話時話,好在之前同隻呆蛙拍唔成咋!緊係祖先保佑,唔咪就有辱家門了🤧

引用:
原帖由 wing_gun 於 2021-5-28 06:29 PM 發表

佢地仲有土炮添,幾威威...不過入面係咩料就...
菜頭視蛙命如草芥,大把呆蛙用嚟做測試。扮下試下做下,剩底條命嘅數,到時可能只靠世衞分配都夠用😏

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2021-5-29 10:48 AM 發表

其實毒菜根本唔關心疫苗幾貴
只關心有冇佣抽者
所以連老尾爸爸既廢水都出網軍大肆要抹黑
因為同復星買冇得濕腳
咁又係,專機都可以用嚟運私煙,如果我係呆蛙真係羞恥到無論!!!
頭先喺面書見cctv有個貼,話廈門有得比呆胞呆商打疫苗。一個咁正面嘅消息(雖然我睇到的確唔開心),下面有幾隻死不足惜嘅呆蛙叫多謝美國疫苗!留喺井內垂死呱呱叫吧🐸

引用:
原帖由 TWSK73 於 2021-5-29 10:09 AM 發表

其實買六合彩都係20,中咗1樣買到樓。而家中獎嘅機會同中六合彩頭獎差唔多。
中6個字係49x48x47x46x45x44分之一嘅機會,但係抽呢層樓"只係" 幾百萬分之一。
不過都係好難至抽中呀😭 要好有橫財命至得😢

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-5-29 01:14 PM 發表

師姐注意用詞哦,菜婆話唔係私煙係超買
呆蛙真係易厄
呀!係小的有錯,掌嘴掌嘴🤭 呆蛙易呃指數全球南波灣🐸
千萬唔好順住條電線搵到窩猝來,然後罸我300萬呆弊喔😱 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]