• 瀏覽: 642,287
  • 回覆: 111
  • 追帖: 117
+452
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-4-13 09:23 PM 發表

黑媒黑師漢奸道到班人鬼上身一樣把呆灣這套搬到愚港,廿年前見呆灣議會打交都說去地神經病,呆灣人因政見不同家庭不和,,,廿年後愚港簡直過晒頭啦議會提屎彈毒氣,家庭反目到生死不相往來

提外話,,走佬加拿大郭公公正式退出公賊黨
成個黨剩番袋巾梁

係友站bk見到搬來,日本仔真係好識做文宣包裝,倒輻射水都搞到咁卡通等人覺得無乜嘢

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-4-14 08:09 AM 發表

既然咁乾淨咁冇害,點解唔當食用水咁供給畀日本市民?
咪就係~倒番落水塘比番日本人飲啦嘛

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2021-4-14 03:11 PM 發表
最新資訊
我係佢老豆老母即刻換鎖賣樓返大陸住~正死仔/女

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-4-16 09:00 PM 發表

粉報近排行得咁前,可能諗住毒果就快被取締,於是就日日小政府,以期可以取代毒果位置,食埋毒果啲客仔。不過可能下個被取締嘅,會喺粉報都唔定
果堆垃圾網媒例如臘腸果啲清埋佢哋就岩

引用:
原帖由 tommy414 於 2021-4-20 05:41 PM 發表

40個月+2萬,唔可以話輕,不過以案件嚴重性呢個唔算阻嚇性刑罰,對事主亦唔公平
睇番條片,條友當時一嘢車落事主個頭係想攞命,記起2019年第一次睇呢條片段我覺得事主會死
https://youtu.be/suARpiFE2iM?t=16
果陣睇住直播見個事主無哂力趴左係度我以為佢比人打死左

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-4-20 05:38 PM 發表

填字仔間店分分鐘唔知放係邊等真係有確診都唔知拿咩出嚟,所以都好流下
今天又預件事唔知我八卦定好彩,今朝8點幾又美心吃心超值早餐剛好坐係門口,有條30歲到入美心個姐姐話唔該掃碼or填紙,個人就話外賣的,好啦我又坐係門口唔見條趴街出嚟,然後我同姐姐講條趴街騙妳哦要話比經理聽,去又面有難色我當然又八卦同經理講啦條友無掃碼又無填紙仔仲騙姐姐外賣但又坐係度食,,我話 ...
腰兄真係激到條黃畜紮紮跳

引用:
原帖由 ET0101 於 2021-4-20 06:20 PM 發表

仲要係兩層樓都唔預少少俾個女
究竟有冇當個女係女
真係幫唔落
呢兩老有事先諗起個女,無事就阿仔好

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-4-20 07:01 PM 發表

其實留意下有些人又無掃又無填紙仔的又唔係外賣,,好多時發生係無人係門口的餐廳,,嚟班人就係反政府
上星期我去某間連鎖三文治店,唔掃唔寫根本都無人會理,我自動自覺掃仲比人啤住我

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-4-20 07:07 PM 發表

我啲黃💩甲由朋友當時仲話佢自己跌低受傷流血,冇人打佢,咁嘅說話都講得出口,非常可恥
痴9線你個黃曱朋友

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-4-19 09:46 PM 發表

又講得啱,美心真喺高中低檔都有,中西日式亦有

我附近商場MX同元氣,唔知關門還是裝修,間舖圍曬板,有排無得幫襯

免OT,其實好多黃人食元氣,但真喺唔知咩心態
係喎~果日同藍同事排元氣見到個年輕港媽填紙仔~我個同事好不屑咁同我講,佢哋唔係唔食元氣既咩

引用:
原帖由 影瞳 於 2021-4-19 09:42 PM 發表

早排同個朋友行街,
佢話d人成日講到香港無自由行會唔掂,
點知隔多一陣,
唔記得佢又睇到咩野,
就話咁差既,無乜人既,
真係咩都佢地講晒
佢哋係咁精神分裂~黑暴果陣黃同事同我講,讚成攬炒乜乜乜,話公司最好比人搞埋唔洗返工~依家就知死啦,知出面經濟差驚無左份工供唔到樓了~

引用:
原帖由 小查理 於 2021-4-21 06:04 PM 發表

所以呢個先係最攪笑/戇九嘅地方,一班要錢冇錢,要network冇network,乜都冇嘅線上曱甴覺得自high,什麼鷄蛋高牆,都係費噏為主。成班冇決策權嘅人only識搞破壞,一班冇搵食能力嘅人阻住要一大班要揾食養家嘅人。
佢哋成日做埋啲小動作等人知道佢哋係黃,真係好煩,好似好威咁~我果個黃小上司,依排又係講度講姜濤,193,點啫,睇個電視都要分,係咪睇左viu會叻啲啫,唔覺囉

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-4-21 07:03 PM 發表

睇來毒果及立場等黃媒被取締的時間都不遠啦
坐等食花生

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-4-21 08:46 PM 發表

193?佢講咩咁串?
又話人耆英呀咁
睇電視可能都就嚟out啦😏😏
條友話tvb觀眾係耆英,問J2.係咩來,40幾歲仲做侯生仔傾下計果個?暗諷陸浩年紀大

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]