• 瀏覽: 622,297
  • 回覆: 15
  • 追帖: 128
支持

熱賣及精選
引用:
原帖由 frmrom 於 2021-4-15 08:40 PM 發表

好多痛腳被揸住,唔撐唔得
老美西ci~可能有佢D愛情動作片

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-4-16 04:23 PM 發表

大公評論員文章
噚日駱主任講完中央該出手時就出手
今日大公就有呢篇取締毒果文章
有要買定啤酒花生睇好戲啦

https://www.hk01.com/政情/613134/大公報刊登評論文章-倡取締蘋果日報-堵國安漏洞
唔好漏咗香港賤台

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-4-26 08:50 PM 發表

公知不是說天竺有免費醫療比我國「優勝」嗎?
三哥天然療法

引用:
原帖由 DaDaMiMi 於 2021-5-14 05:35 PM 發表

是咪好快到臭港毒🍎停刊
最緊要快

引用:
原帖由 raycon323 於 2021-5-14 08:59 PM 發表

應該要無限期停牌
毒果應該玩完

引用:
原帖由 lazy22 於 2021-5-15 09:58 PM 發表

黑心都要講,台灣唔發生暴動真係冇天理,政府不作為,樣樣政治立場行先,依家先大爆(無法掩飾)算遲啦😒

2019香港黑暴唔少得台灣喺背後推波助瀾,就算台灣發生暴動都係自己作嘅業雖然疫情持續唔好受,但經歷過黑暴,我始終覺得人心變壞比病毒更可怕,台灣人都應該經歷一下黑暴嘅滋味...

不過無論點都好,希望阿爺可以好快順利收復台灣
到時我捐安全帽、眼罩、豬嘴

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-5-17 08:28 PM 發表

一星期唔夠大停電2次,如果在香港發生,肯定又要人下台,但呆民接受能力高,應該無咩嘢會發生

[頭條日報] 電廠機組故障一度停機 台灣宣布部分地區緊急停電

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/2075232/
小確幸可以點蠟燭

引用:
原帖由 cannotdisplay 於 2021-5-20 10:06 AM 發表

做得好, 唔愛國的學校就應該取締, 現在只是不撥款, 已經好仁慈
莊閒未識分,仲學人辦學,問人攞錢仲大聲夾惡,真係誤人子弟

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-5-22 05:03 PM 發表

呢個特區政府……
唔怪得廣東省唔蘇佢
特區政府對外地又唔見反應咁快,真係手指拗出唔拗入

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-5-22 06:20 PM 發表

未必是黃,但怕被黃人質問,不懂應對
為官避事平生恥

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-5-23 03:25 PM 發表

家坐監阿,你估渡假阿?當日比你班漢奸水出嚟搞暴動嘅人,比你早入去坐,你有冇關心下佢哋熱唔熱,食唔食得落飯阿?出得嚟行,就要找數,唔好喺度賣慘

@半空熱情的腰部 AV仁喺漢奸啤牌,喺咪紅心A?

[頭條日報] 囚倉炎熱而空氣不流通 前議助:何俊仁面容憔悴

......
...
av仁梗係坐慣大班房,唔緊要啦仲有排坐,坐下坐下就慣

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-5-26 07:20 PM 發表

環保撚唔喺好捱得熱咩,裝多啲風扇都要用電㗎,慢慢受喇福佳,enjoy jailcation

[頭條日報] 冀懲教署安裝更多風扇 譚凱邦:這裡的熱已超越人類極限

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2082736/
假環保真暴徒正L樣

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-5-28 10:49 AM 發表

呢班黃人完全當國安法無到
犯國安法既人仲唔重判
黃人繼續試底線
最好押番大陸審

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-5-28 06:56 PM 發表

中獎幸運兒可能就係呢個版度嘅師兄師姐啦。
祝大叔中層樓

主題標籤 #立法會
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]