• 瀏覽: 31,967
  • 回覆: 271
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-4-6 08:29 PM 發表
資深傳媒人劉細良近日以4,380萬元,賣出北角半山雲峰大廈B座高層單位,破項目紀錄,帳面獲利達3,150萬元,在網絡上掀起一場大混戰。不少親本土派KO

bno才子,要交乜春野代呀?擺明就係割你地黃人韭菜㗎啦,佢都唔係第一個架啦,唔係真係要畫公仔畫出腸下話?豬風,羅湖沖,許痴瘋,傑c,攬炒巴, 何韻c, 三白眼 ,耶能神父,班攬炒律c,教會數極都有……有邊個交代過d錢去左邊呀?左手交右手個 ...
的確黃絲多on9

一將上樓萬甴枯

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-4-6 08:29 PM 發表
資深傳媒人劉細良近日以4,380萬元,賣出北角半山雲峰大廈B座高層單位,破項目紀錄,帳面獲利達3,150萬元,在網絡上掀起一場大混戰。不少親本土派KO

bno才子,要交乜春野代呀?擺明就係割你地黃人韭菜㗎啦,佢都唔係第一個架啦,唔係真係要畫公仔畫出腸下話?豬風,羅湖沖,許痴瘋,傑c,攬炒巴, 何韻c, 三白眼 ,耶能神父,班攬炒律c,教會數極都有……有邊個交代過d錢去左邊呀?左手交右手個 ...
who are u陶姓

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-4-6 08:34 PM 發表

佢就unun腳,成班首粥就入晒去坐……
都係你情我願既

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-4-6 08:34 PM 發表

佢就unun腳,成班首粥就入晒去坐……
精人出口,班帶頭大佬,有邊個帶埋仔女係拍住上架?

錢已袋  

交代條L咩, 全部黃畜人唔似人, 鬼唔似鬼

收背後老細咁多!仲成日呃錢眾籌

引用:

捐晒俾首joke可避私了?

引用:

自己層樓交什麼代
春袋呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]