• 瀏覽: 6,191
  • 回覆: 79
+3
童裝店Chickeeduck行政總裁周小龍昨日表示,東莞海關在數月前指其產品宣揚「黑暴」,將其逾萬件貨物全數沒收。周

呢條PK咁唔鍾意中國,點解仲要用中國貨

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1540144/即時-港聞-被指產品宣揚-黑暴-周小龍稱逾萬件貨遭東莞海關沒收

小心EK癲狗miriam
白痴仔抵L死

所謂黃色經濟圈,就係買中國野高價賣俾其他曱甴人食血饅頭,同時向佢地口中既政權輸血

啲貨竟然係mic,點對得住手足

細路仔著佢d衫都會被教壞

根本意識不良!

點解唔 MIT 搵台灣做呢?

合情合理合法,周黃蟲抵死的

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-6 01:55 PM 發表

根本意識不良!
又要做,又吾敢認!

引用:
原帖由 花fa 於 2021-4-6 01:49 PM 發表
童裝店Chickeeduck行政總裁周小龍昨日表示,東莞海關在數月前指其產品宣揚「黑暴」,將其逾萬件貨物全數沒收。周

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/8c520c54d5cce411c17c01071490cf86/stheadline/inewsmedia/20210406/share_2021040613182430587.jpg
條友一向都係用淘寶貨呃9手足
但d傻西黃絲又好受下果下先好笑

咁冇骨氣㗎

先在香港種棉花啦。

白痴龍,做乜訂國貨呃黃C?訂美國貨啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-6 01:55 PM 發表

根本意識不良!
呢條人渣抵佢死!
每次睇到大商場入面佢嘅雞鴨鋪門口擺晒小童著住黑暴look嘅樣品,害人害物,好想打爛佢!啲黃師奶仲帶埋小朋友入去幫襯佢,真係冇陰功!

又反中又要係內地訂貨,最搞笑仲要賣俾最憎內地貨既仆街黃甴,然後又有僕街黃甴幫襯

主題標籤 #海關
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]