• 瀏覽: 9,115
  • 回覆: 148
+10
引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-4-5 08:15 PM 發表

人地活係牆的世界鬼睇到香港新聞咩可憐下佢啦
活係井底既曱甴都睇到新聞,哈哈

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-4-5 06:58 PM 發表
警隊捲入偷龍轉鳯醜聞。《蘋果》昨日報道,一名越南籍女非法入境者疑於深水埗警署內被偷去金鏈,東窗事發後,有警員拿出另一條金鏈,要求被捕者接受是原來的金鏈。事隔一天,本報再接獲消息指,重案組於深水埗警署搜查後,在報案室一櫃底尋回涉事金鏈,並已拘捕事發當日報案室的正副值日官兩人,案件亦由「妨礙司法公正」轉為循「公職人員行為失當」跟進。

警方回覆《蘋果》證實事件,指昨晚於九龍城區拘捕2名隸屬深水埗分區警 ...
捉德好呀

引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-4-5 08:21 PM 發表

12234081 5 毛,知你係牆到睇唔到香港新聞啦,比張圖你睇啦
死曱甴入去赤柱陪你老闆啦

On9無極限

阿蛇懷疑係假金,幫你驗一驗,驗完咪俾返你囉

引用:
原帖由 寒冬富有蝦仁 於 2021-4-5 08:20 PM 發表

毒果新聞一向冇正常人信,係厄死曱甴同西毛就叻,年年蝕大錢既垃圾報,信果個都傻
東方日報都出左呢單新聞wor? 討論緊警員犯案 又扯開話題?

暴動期間,記者係唔係知法犯法?

引用:
原帖由 ppp1983 於 2021-4-5 06:58 PM 發表
警隊捲入偷龍轉鳯醜聞。《蘋果》昨日報道,一名越南籍女非法入境者疑於深水埗警署內被偷去金鏈,東窗事發後,有警員拿出另一條金鏈,要求被捕者接受是原來的金鏈。事隔一天,本報再接獲消息指,重案組於深水埗警署搜查後,在報案室一櫃底尋回涉事金鏈,並已拘捕事發當日報案室的正副值日官兩人,案件亦由「妨礙司法公正」轉為循「公職人員行為失當」跟進。

警方回覆《蘋果》證實事件,指昨晚於九龍城區拘捕2名隸屬深水埗分區警 ...
我係警察定係黃狗犯法一樣會捉。
唔似黃狗,要人特赦。

睇毒果都戇鳩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]