• 瀏覽: 33,976
  • 回覆: 267
  • 追帖: 1
+5
下個到三叔

專心一意做電視機吧。

On9三叔仲唔加快充,好快同lg一樣下場

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-5 01:30 PM 發表
Htc 死咗未?
賣左比Google

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-4-5 01:41 PM 發表
燒底板冠軍
我就係買咗呢部機、仲係水貨無得換

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-4-5 01:36 PM 發表
完成歷史任務🤔🤔
LG唔夠SAMSUNG鬥...

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-5 02:55 PM 發表

多人唔好彩中招,就系質量問題 。
LG 手機我只用過G3 ,用左3年就唔得啦。

但電視除咗我用,我有一、兩朋友都係用LG,評價都算可以。

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-4-5 01:59 PM 發表
我而家用緊既LG電腦屏己經好多年,算耐用,感覺幾好喎,
Lg mon算吾錯,未有國產前既好選擇

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-4-5 02:25 PM 發表
三叔衰, 旗艦機好學唔學抄唉瘋, 將 Note9 前自家優點變成 Note10 打後嘅缺點, 仲要恥笑對手又要做跟尾狗 !預祝佢 S 系列及 fold 系列銷量大跌 !
下一間到佢

引用:
原帖由 siupercy 於 2021-4-5 02:27 PM 發表
華為可以吊打三星,你 LG 就連三星都差三個馬位,而家先執真係遲左至少三年。
佢燒銀紙咪由佢燒多幾年

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-4-5 03:15 PM 發表

LG 手機我只用過G3 ,用左3年就唔得啦。

但電視除咗我用,我有一、兩朋友都係用LG,評價都算可以。
手機按比例應該差過三星。我全家主力三星,大大話話三幾十部。全部用幾年都未整過。三星洗衣機電視機都用得幾年,系買過一部LG電視,用兩年就無畫面。

LG呢幾年冇你地講果d問題。我用過V30同40 主要電池細同OS冇咗順。但V30用左有4年我屋企人翻地盤粗用冇問題。

引用:
原帖由 siuming999 於 2021-4-5 02:31 PM 發表
由V10,V20,G4容易燒cpu開始,D人信心大失
我當年同幾個朋友同時期買G4,結果一年後排隊燒底板,原來係有計時炸彈,一年後必爆,無ㄧ倖免😣

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-5 01:30 PM 發表
Htc 死咗未?
都喺度苛延殘喘。

爆mon王

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]