• 瀏覽: 2,777
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-4-5 01:39 PM 發表

只有英語系三個契弟國家真心認美國係大佬。(英,加,澳)
你真係覺得佢哋係真心認美國係大佬?

拜登有冇回應呀??

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-4-5 12:57 PM 發表
香港黃人認可,白人高人一等,所以世界上有高人一等的國家:美、英、加、澳……
d仆街黃甴最低能以為自己有本爛鬼BNO就係白人

引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-4-5 01:22 PM 發表

我反而覺得美國似君子劍岳不群多啲, 表面口口聲聲仁義道德, 但係耍盡陰謀詭計,唔話佢君子劍都唔得...
君子劍個人覺得似英國,未練葵花寶典前其實無乜實力,但把口就日日講民主,講自由。背後陰陰濕濕,反反覆覆

引用:
原帖由 m11ce 於 2021-4-5 01:40 PM 發表

你真係覺得佢哋係真心認美國係大佬?
起碼佢地真心認為英語系人高人一等

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-4-5 01:46 PM 發表

起碼佢地真心認為英語系人高人一等
呢樣係真嘅。

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-4-5 01:39 PM 發表

只有英語系三個契弟國家真心認美國係大佬。(英,加,澳)
屎眼聯盟當然除外
仲有日本都係好真心

可惜好多洋鬼子, 仲有呢啲心態.

引用:
原帖由 kikola 於 2021-4-5 01:49 PM 發表

屎眼聯盟當然除外
仲有日本都係好真心
日本絕對不是真心。
日本只想中國和美國火拼。

引用:
原帖由 robin09 於 2021-4-5 02:46 PM 發表

日本絕對不是真心。
日本只想中國和美國火拼。
日本其實想修憲,需要美國支持,所以想出賣中日關係交換。

引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-4-5 01:22 PM 發表

我反而覺得美國似君子劍岳不群多啲, 表面口口聲聲仁義道德, 但係耍盡陰謀詭計,唔話佢君子劍都唔得...
似武林盟主左冷禪多D喔

以前大家遮遮掩掩,現在係鬥實力,直至對方敗陣,口水唔惦就嚟真㗎

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-5 01:20 PM 發表
美國成個嵩山派咁。人地金盤洗手又要理,仲殺人全家,人地唔結盟,又要殺掌門。平時D靚攞住個五眼令牌,就蝦蝦霸霸
well said

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]