• 瀏覽: 18,156
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
+5

仲唔走咩,條友同黃人講師沈一樣,幕後軍師

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-4-5 09:04 AM 發表
毛女士是富婆
一屋洋腸?

無所謂啦。
香港要的是有心人,覺得可以在這裡發展就留,否則拜拜,勉強無幸福。

你好戲 奧斯卡金獎應頒予給你
了不起(極了不起)
投入到永未似在演戲 演戲 演戲

俾班坐監嘅手足睇到真係開心,自己拋個身出嚟爭取自由,班幕後就坐享其成,班黃人就捐錢,班幕後就賣樓賺錢,一個仙都唔捐。。。。

資料詳盡! 

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-4-5 09:02 AM 發表
2006年方向報話肥俊仁有三千萬港元物業,現在升值有1億港元
嘩邊使齋睇av呀,
包幾個都得啦... 

成日話炒家不仁, 自己做晒, 講一套做一套, 泛民狗應有本色

成日鬧地產霸權,但自己又炒樓獲豐厚利潤。。。
國安可否凍結佢地資產?

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-4-5 07:48 AM 發表

世界好公平.....
叫人衝果班,個個坐擁幾千萬身家,衣食無憂
被人老點去衝果班,個個坐幾年監倉,也同樣衣食無憂
但個個住半山,千萬身家嘅泛民人仕,就要日日同你班住觀塘、深水埗劏房嘅手足眾籌,真係何其諷刺🤣

還有鄺神,過千萬買4叔樓

引用:
原帖由 nitricacid 於 2021-4-5 09:11 AM 發表
班黑暴推手就個個肚滿腸肥,班前線黑暴就只得到精彩人生!知道蠢未?
唔叫你班前線手足日日食茶餐廳劣食,後面班泛民大佬點可以住半山、嘆紅洒、飽參翅肚、米之連3星?

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-4-5 06:16 AM 發表
近月多名泛民人士先後出售物業套現,市場消息指,北角半山雲峰大廈B座高層單位,實用面積1,650平方呎,三房連套房間隔,新近以4,380萬元易手,成交

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210404/455417975931932672762153.jpeg/HOd41dwvFcRtAn2FMifH0Bi_mZEmMKFLf7P4VX-z-FU ...
精人出口,賣樓賺幾千萬,你啲窮鬼傻仔出手咪面對法律要坐監XD
唔好人地叫你做乜就做乜。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-5 09:03 AM 發表
全部走晒資到外國,香港得返個殼
你覺得真係咁樣?你識唔識計數架?