• 瀏覽: 18,172
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
+5
批鬥

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-5 09:03 AM 發表
全部走晒資到外國,香港得返個殼
乜野邏輯 ?
買家d錢 唔係錢 ?

小弟支持特區政府填海造地,發展棕地,活化工廈,舊區重建幫助有需要市民(本土旺師飯民反對特區開發新土地)小弟支持特區政府鼓勵海外人才來特區配合特區本土人才協同發展(本土旺師飯民反對)小弟支持特區配合國家發展,支持各行業發展(本土旺師飯民反對)

引用:
原帖由 威廉PO 於 2021-4-5 07:31 AM 發表
成日鬧地產霸權,但自己又炒樓獲豐厚利潤。。。
曾蔭權隻馬
點會鬧地產霸權 ?

連登班弱智就會賺籃絲錢落黃圈到有咩問題。問題就係pr做多多,你去送死我就賺到笑,袋撚左自己袋仲會嘔返俾班送頭弱智仔咩。

奸邪妖獸變賣財產,準備「相約出海釣魚」。

on9話得個殼 你走佬去台灣,去英國,澳..賣咗樓轉咗手 即係有人接手頂住啦 日日有人移民去外國一雞死一雞鳴去咗畜生曱甴 香港又多一分平靜安全

提示: 違規內容已被屏蔽
依件都係垃圾人渣的一種

咁多錢,點解唔俾晒手足打官司?

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-5 07:01 AM 發表

走路啦
細良vs帕良,誰才是國之棟樑?

06年買,得2.6倍其實好少,好多10倍以上。

hk曱甴真係正傻西

引用:
原帖由 威廉PO 於 2021-4-5 07:31 AM 發表
成日鬧地產霸權,但自己又炒樓獲豐厚利潤。。。
貪曾請得嘅係咁上下拉

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-4-5 06:16 AM 發表
近月多名泛民人士先後出售物業套現,市場消息指,北角半山雲峰大廈B座高層單位,實用面積1,650平方呎,三房連套房間隔,新近以4,380萬元易手,成交

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210404/455417975931932672762153.jpeg/HOd41dwvFcRtAn2FMifH0Bi_mZEmMKFLf7P4VX-z-FU ...
有傳賣樓賣剩陶杰未賣咋,唔知係味叫價太高。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]