• 瀏覽: 2,243
  • 回覆: 27
+2
黃家長要求事主賣肉換生活費 有人話唔係強姦冇問題
黃圈真係奇葩多,有人懶,有人淫。同黑暴分子關係密切嘅「獨立音樂人」霍朗齊近日喺facebook開post,講起佢曾經搵咗位「家長」照顧一名「手足」嘅生活,點知呢位「手足」近日俾「家長」以停止畀生活費嚟威脅佢上床。涉事「手足」拒絕後山窮水盡,惟有搵返霍朗齊求救。霍朗齊其後呼籲網民「真心」幫吓呢位「手足」,點知「連登仔」講盡風涼話(見表),話事主有手有腳唔該自己賺錢。唉,雖然「連登仔」似乎都講得幾啱,但以前說好的不割席呢?
「家長」照顧「手足」?原來係想呃人上床。此前涉及「十二港人潛逃台灣案」而被控「串謀協助罪犯」嘅霍朗齊,近日貼出同涉事「手足」嘅對話內容截圖。事主話,早前由霍朗齊介紹畀佢嗰位「家長」一直照顧佢嘅生活費同住宿費,但呢位「家長」兩個月前就迫佢「出賣身體」,話要同佢上床,否則就會停止支援佢。
事主仲好慘情咁話,自己最後拒絕咗「家長」嘅要求,靠自己捱咗一個月後「就嚟冇錢交租」「唔到走投無路都唔想求人幫」,所以希望霍朗齊可以再幫幫佢喎。

當日被港奸人渣老點煽動去違規犯法做壞事的冇腦愚民蠢曱甴, 始終要享受被自己友手足愚弄凌辱淫辱同犧牲丟棄的結局, 要怪就怪自己冇腦同太戇膠, 竟然會被港奸人渣利用及煽動...

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202104/04/AP6068d19ce4b04e1918cef75b.html

自由閪咁L萬人斬都介意,呢位家長一定係極品

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-4-5 03:44 發表
黃圈真係奇葩多,有人懶,有人淫。同黑暴分子關係密切嘅「獨立音樂人」霍朗齊近日喺facebook開post,講起佢曾經搵咗位「家長」照顧一名「手足」嘅生活,點知呢位「手足」近日俾「家長」以停止畀生活費嚟威脅佢上床。涉事「手足」拒絕後山窮水盡,惟有搵返霍朗齊求救。霍朗齊其後呼籲網民「真心」幫吓呢位「手足」,點知「連登仔」講盡風涼話(見表),話事主有手 ...
好過做....天使喇!

做天使照呼好多...曱甴,

𠵱家只係服務一個,,,,,家長!

呢個"手足",係男定女?
個"家長",又係男定女?
定係"家長"係男,"手足"又係男?
請交代清楚?

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-4-5 03:44 AM 發表
黃圈真係奇葩多,有人懶,有人淫。同黑暴分子關係密切嘅「獨立音樂人」霍朗齊近日喺facebook開post,講起佢曾經搵咗位「家長」照顧一名「手足」嘅生活,點知呢位「手足」近日俾「家長」以停止畀生活費嚟威脅佢上床。涉事「手足」拒絕後山窮水盡,惟有搵返霍朗齊求救。霍朗齊其後呼籲網民「真心」幫吓呢位「手足」,點知「連登仔」講盡風涼話(見表),話事主有手 ...
基味濃郁

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2021-4-5 06:29 AM 發表
呢個"手足",係男定女?
個"家長",又係男定女?
定係"家長"係男,"手足"又係男?
請交代清楚?
手足同家長都係男

基味濃郁

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-4-5 06:34 AM 發表

手足同家長都係男

基味濃郁
怪吾知"手足"吾肯!

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2021-4-5 06:36 AM 發表

怪吾知"手足"吾肯!
連登講手足本身亦係基

家長狼噬衣冠楚
手足情深用途多

茁壯萌芽罹此禍
辛酸滿肚任奔波

幼犢為主勤耕播
豺狼卻自笑呵呵

旦夕操刀將腹裹
曱皆負義盡誅鋤

人地又吾係跟你姓,
點會咁順攤無條件照顧你生活

做得自由西, 就預咗要俾曱甴輪.

文匯作文章有改善空間

年青人入世未深,不知世上無免費午餐。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-5 05:30 AM 發表
毒過毒果
sugar yellow daddy

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]