• 瀏覽: 2,366
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
內地網民就國際品牌拒用新疆棉抵制相關商品,惟河⋯

香港歌手陳生見到,會唔會覺得自己柒咗

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/大批網民聲稱抵制-石家莊-adidas店排長龍掃貨-072216120.html

熱賣及精選
當地不少民眾趁周末,到Adidas店搶購商品,店外排長龍,店內擠滿消費者。該店為維持現場秩序,安排保安在門外指引民眾排隊等候。該保安表示,為防止店內有太多人,已限制入店內的人數...

引用:
原帖由 ChiNa使用支付寶 於 2021-4-4 06:43 PM 發表

內地網民就國際品牌拒用新疆棉抵制相關商品,惟河⋯

香港歌手陳生見到,會唔會覺得自己柒咗

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/大批網民聲稱抵制-石家莊-adidas店排長龍掃貨-072216120.html
咁咪代表國民有自由選擇權囉
仲嘈乜鳩

門口有近40名消費者排隊等候入店選購貨品,該店保安表示,店內實施防疫措施,每隔約10分鐘會放7至8人入內選購。

好心就俾多少少錢請多幾百人做枚啦

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死
反中白痴又話移民走人...
咪日日仲係香港大排長龍遊山玩水再上香討post...

中國有成14億人,14億人又係咪會全部意見一致呢? 

14億人中9成人抵制有1成人唔會抵制己經有過億人,過億人中有幾十萬人去買都可以排長龍啦

有黃屍曱甴話要齊上齊落, 但現實係咪全部齊上齊落? 

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!

回覆 引用 TOP

可能排隊退貨

有人抵制有人買有咩問題?好似班獨裁既民主曱甴咁咩

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-4 11:02 PM 發表

只有白痴先會信今時今日喺大陸需要排隊買波鞋
反中反到痴鳩晒線到膠到唔膠做新聞

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死
引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-4-4 11:02 PM 發表

門口有近40名消費者排隊等候入店選購貨品,該店保安表示,店內實施防疫措施,每隔約10分鐘會放7至8人入內選購。

好心就俾多少少錢請多幾百人做枚啦
14億人,每間店有4000人排隊都嚴少啦

回覆 引用 TOP

黃C夠話唔幫襯中資,咪又日日排隊食中資M記

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-4-4 11:08 PM 發表

只有白痴先會信今時今日喺大陸需要排隊買波鞋
反中反到痴鳩晒線到膠到唔膠做新聞
(所以反中白痴話人前, 起碼自行言出必行先, 人仲係香港, 講咩都無說服力... )

回覆 引用 TOP

https://twitter.com/RFA_Chinese/ ... 40330002/frame.html
睇完呢條中國人搶購nike波鞋片,一定笑足十分鐘

嘩!成40萬人排隊呀!好L驚呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]