• 瀏覽: 1,043
  • 回覆: 20
+2
本港新冠肺炎疫情緩和,今日(4月4日)新增7宗確診個案,全部是輸入病例,本港累計個案達11,509宗。今日清明節,亦是復活節長假的第三日,當局呼籲

打咗科興保你長命千歲! 幾時死都有得賠! 真係要快d打

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/608030/新冠肺炎-最新-62歲男子心臟驟停死亡-上月初曾接種科興疫苗

25日前!

成個月前喎,黃屍會唔又屈中國疫苗

25年後死都關科興事.

心臟病嘅死亡率係所有死亡原因中最高!
今日去到呢分鐘全世界中有>19000人死於心臟病佔全部嘅死亡率超過2/3

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-4-4 05:01 PM 發表
本港新冠肺炎疫情緩和,今日(4月4日)新增7宗確診個案,全部是輸入病例,本港累計個案達11,509宗。今日清明節,亦是復活節長假的第三日,當局呼籲

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210404/455385701811228672235691.jpeg/HWQM2Bro23l6khUIx11mtJBNyASGk3nazDFfKMwxXyg?v=w1280r16_9
所以死者生前都有食飯
建議由今日開始唔好再食飯,食屎最啱

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2021-4-4 05:12 PM 發表

所以死者生前都有食飯
建議由今日開始唔好再食飯,食屎最啱
食屎同飲水都有關架, 乜都唔食唔飲就最啱

一定唔關科興事。

相信 意外死亡都會入科興數

係香港先咁無知,日日走去查死人生前有無打過疫苗,外國日日都有人死有無咩新聞會咁樣逐一報導?

高血壓真係要小心

引用:
原帖由 testfriend 於 2021-4-4 17:30 發表
係香港先咁無知,日日走去查死人生前有無打過疫苗,外國日日都有人死有無咩新聞會咁樣逐一報導?
係反社會人格太普及

引用:
原帖由 alexfht 於 2021-4-4 05:32 PM 發表

係反社會人格太普及
外國係會經官方查證關唔關事,香港d人就個個自己做專家,特別係傳媒

就嚟有人屙屎唔出都賴係打咗科興!

攞個長時間嚟建立關係
不如話侵侵落台導致死亡

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]