• 瀏覽: 10,519
  • 回覆: 150
+2
提示: 違規內容已被屏蔽
「嚮應環保,一係上深圳,一係過大海」
食人血饅頭時呢?黑爆唔肯割蓆呢?而家好意思話走回頭路?願賭就要服輸!

又話以前港英好 乜又唔係拿

委任都好

離民主越來越遠

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-4-4 12:06 AM 發表
離民主越來越遠
兩年前香港咩都有,係一班黃絲自我膨脹,人心不足,來個攬炒,依家香港全面倒退,多謝黃絲泛暴。

香港一班人 ...
以香港本身 擁有的/僅有的 民主/自由/經濟 與 他們口中說的 壞人/惡霸 (中國共產黨) 豪賭一場
自我實現自己口中預言的亂世
結果 ~ 成功 ...... 攬炒

民主/自由/經濟 越爭越少
真係 求仁得仁

中國共產黨 現在所作的 ...... 即對那班人及其支持者表明
You are Nothing

so sad, but true ...
怪誰啊 ? 自己用腦思考 la
Anyway ~ 最終/最受害ge係中國 ? 咪又係香港人自己囉

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2021-4-4 12:36 AM 發表

兩年前香港咩都有,係一班黃絲自我膨脹,人心不足,來個攬炒,依家香港全面倒退,多謝黃絲泛暴。
兩年前咩都有﹖兩年前我地有普選嗎﹖

泛民搗亂香港,建制又扮失憶,以前唔係話要經歷直選選舉洗禮,不是靠阿爺,而家又要返委任制,不是拿地區政績去贏返區議會回來,總之,泛民假民主,建制又假愛國,誰人可信,是一個也沒有。

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-4-4 12:45 AM 發表

殖民地年代我們有普選?

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-4-4 12:45 AM 發表

就因為黑暴,所以現在咩都冇哂,安樂啦!

主題標籤 #區議會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]