• 瀏覽: 46,447
  • 回覆: 275
  • 追帖: 10
+18
精彩,七龍珠

引用:
原帖由 BlusDave 於 2021-4-21 10:43 PM 發表
精彩,七龍珠
仲差兩顆龍珠。

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-21 10:44 PM 發表

仲差兩顆龍珠。
多久能集齊,有神龍咩

引用:
原帖由 BlusDave 於 2021-4-21 10:47 PM 發表

多久能集齊,有神龍咩
未呀

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-21 10:31 PM 發表

過埋聽日。睇下美日係咪仲玩。普京派緊兵去烏克蘭。應該好快會開波。至於中國真係唔知打台灣定打印度
印度依家確診好嚴重,係攻打印度最佳時機
如打阿三,最近又無咩事端挑起!
先打釣魚台看台灣反應!
自1971年起台灣保釣運動開始至今50週年,派艦隊登上釣魚台插旗,到時看看日本仔會唔會開火先!繼而叫埋台灣幫拖,因槍口對外,若台灣無反應,封鎖埋台海,登陸上島!捉拿逆賊菜菜子,解放台灣!

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2021-4-22 12:21 AM 發表

先打釣魚台看台灣反應!
自1971年起台灣保釣運動開始至今50週年,派艦隊登上釣魚台插旗,到時看看日本仔會唔會開火先!繼而叫埋台灣幫拖,因槍口對外,若台灣無反應,封鎖埋台海,登陸上島!捉拿逆賊菜菜子,解放台灣!
依家仲差兩顆龍珠。都唔知要行邊一步

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2021-4-22 12:21 AM 發表

先打釣魚台看台灣反應!
呆灣,賣女賣老婆賣島賣屎忽都幫日本仔

引用:

先打釣魚台看台灣反應!
不用操心,冥冥之中聖經早已說明一切。

西邊戰爭,東邊天災吧?台灣可能是去救災不是去武統...

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-21 10:31 PM 發表

過埋聽日。睇下美日係咪仲玩。普京派緊兵去烏克蘭。應該好快會開波。至於中國真係唔知打台灣定打印度
打印度出師無名,至於打邊到,
一切睇美國之後點出牌。

引用:
原帖由 SYPL 於 2021-4-22 05:36 AM 發表
西邊戰爭,東邊天災吧?台灣可能是去救災不是去武統...
日本陸沉白俄有機會同俄佬分兩面進攻烏克蘭。至於依家未開戰。主要係等緊天時

俄軍今晚將在克里米亞啟動大規模海陸空聯合軍演

引用:

仲有,我估大陸會叫金仔趁機收復南朝鮮,完成統一。

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-4-22 03:19 PM 發表

仲有,我估大陸會叫金仔趁機收復南朝鮮,完成統一。
真係唔知玩緊乜。俄軍今晚大規模海陸空克米里亞聯合軍演

小道消息;日本開始偷排核污水入大海

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]