• 瀏覽: 3,421
  • 回覆: 26
+3
復活節長假期今日開始。消息指,本港今日新增近20宗新冠肺炎確診個案,再反彈至雙位數,當中涉及源頭不明病例,將設疫情記者會。

每逢佳節倍確診,放寬防疫又開始爆發

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2038104/即時-港聞-消息指本港今日新增近20宗確診

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
唔方唔復活,
清零都唔洗諗

仲話希望通關,
攬炒
有咩辦法

引用:
原帖由 希夷 於 2021-4-2 01:14 PM 發表
仲話希望通關,
攬炒
有咩辦法
假期後仲大鑊

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-4-2 01:15 PM 發表

假期後仲大鑊
希望推行疫苗護照,
打咗科興+深喉測試驗証持有人,
可以三地通。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-4-2 01:15 PM 發表

假期後仲大鑊
仆街政府大時大節 有乜理由 關鍵時刻 放寬泳池泳灘 除曬口罩 畀人聚集 成班廢人諗嘢真係匪夷所思

下星期又爆第五波

近排太多輸入個案
要禁止菲律賓,印尼,巴基,尼仆爾航班
否則只會重複犯錯

引用:

假期後仲大鑊
沙灘,泳池呢d超危高活動今日都開放埋,
唉!你話呢個笑恥廢唔廢吖?
相信假期後幾難唔大爆發啦!

快啲禁止啲人由鴉片煙國回港散播鴉片煙佬肺炎!

又係果幾個污糟國家

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-4-2 01:09 PM 發表
復活節長假期今日開始。消息指,本港今日新增近20宗新冠肺炎確診個案,再反彈至雙位數,當中涉及源頭不明病例,將設疫情記者會。

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210402/_2021040212134994283.jpg

每逢佳節倍確診,放寬防疫又開始爆發

新聞來源連結 ...
仲放寬,有病

引用:
原帖由 我股飛飛 於 2021-4-2 02:51 PM 發表

沙灘,泳池呢d超危高活動今日都開放埋,
唉!你話呢個笑恥廢唔廢吖?
相信假期後幾難唔大爆發啦!
呢個陳笑恥唔系廢咁簡單,似系有心玩野,次次疫情一好少少就急住放寬措施搞到大反彈,擺明想香港疫情一路持續落去

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-4-2 02:50 PM 發表
近排太多輸入個案
要禁止菲律賓,印尼,巴基,尼仆爾航班
否則只會重複犯錯
呢幾個月的輸入來來去去都係呢幾個地方都仲唔禁佢地輸入

引用:
原帖由 寒冬污濁的蛇 於 2021-4-2 02:48 PM 發表

仆街政府大時大節 有乜理由 關鍵時刻 放寬泳池泳灘 除曬口罩 畀人聚集 成班廢人諗嘢真係匪夷所思
吾放.....咪一樣比人小。 吾放....啲人咪一樣聚。  

算啦。 大家都累了。 😖

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]