• 瀏覽: 28,091
  • 回覆: 223
  • 追帖: 1
+5
涉及12香港人蛇案的「香港故事」成員李宇軒,自上月22日由內地刑滿被遣返港後,其家人一直表示未能與他聯絡上。及至今日早上,李宇軒胞妹透過社交...........

奸邪妖獸年多之前,面對著傳媒何等威風澟然,如今卻淪為階下囚,行蹤不明。前後對比,如天淵之別。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2038074/即時-港聞-潛逃台灣-家人接獲李宇軒通訊-正消化訊息

一早講左係篤灰, 黃絲無人肯接受.  (要消化幾耐先理解到佢係篤左灰呢?)

好啦現在話埋比家人聽, 到佢地家人都要申請埋住 安全屋 先開心.

你知黃人唔係人咁品架啦.

要消化好耐先至接受到佢已經轉做污點證人嘅事實?

正消化,好有趣的字眼

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-2 11:58 AM 發表
涉及12香港人蛇案的「香港故事」成員李宇軒,自上月22日由內地刑滿被遣返港後,其家人一直表示未能與他聯絡上。及至今日早上,李宇軒胞妹透過社交...........

奸邪妖獸年多之前,面對著傳媒何等威風澟然,如今卻淪為階下囚,行蹤不明。前後對比,如天淵之別。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2038074/即時-港聞-潛逃台灣-家人接獲李宇軒通訊-正消化訊息
嘩啦啦
食咗九大簋

消化不良?
要唔要食胃先U

屋企人收咗安家費咋?所以一定要見到佢同佢講唔好篤灰?

棄暗投明。

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-4-2 12:12 發表
要消化好耐先至接受到佢已經轉做污點證人嘅事實?
應該仲要想埋自己洗唔洗申請叫警方保謢

估下都知啦。香港仲系法治前幾名既地區,點會做到咁出面,唔比律師佢?其餘人無問題,得佢有?梗系做污點證人,被保護緊啦。其餘幾人唔系唔想做,而系未夠級數。做唔到

有何重大消息須要消化?
接受唔到佢要掉轉槍頭,要度掂對白回應傳媒?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-4-2 12:05 PM 發表
一早講左係篤灰, 黃絲無人肯接受.  (要消化幾耐先理解到佢係篤左灰呢?)

好啦現在話埋比家人聽, 到佢地家人都要申請埋住 安全屋 先開心.
你知黃人唔係人咁品架啦.
篤灰保平安!好事黎!真為佢家人高興

消化完,變成糞便

引用:
原帖由 fung123b 於 2021-4-2 12:24 發表

篤灰保平安!好事黎!真為佢家人高興
但佢家人知道呢個消息, 可能有危險.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-2 11:58 AM 發表

新聞來源連結:
👺家畜細妹💀好驚亞哥爆大獲😁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]