• 瀏覽: 14,101
  • 回覆: 208
+2
唔係嘛,咁樣搞法,個個鐘都要飲至少兩支紅酒先掂。

前年 8 月 18 日,民陣在維園發起「流水式集會」,事後民主黨創黨主席李柱銘、壹傳媒創辦人黎...

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/8-18-維園案-10-時半裁決-市民清晨法院外等候/?fbclid=IwAR0YyYqZVs_HXSoT98kaCHtyuvtTxP2uAdx_RF9F29sG-dI0W2wXnyLYlag

「屌拿星」呢次真係慘,唔怪之得日日死老豆咁。
唔緊要,最緊要識跪識奶會求情。

法庭 11 時會先聽取梁耀忠同區諾軒求情,其餘被告則與代表律師商討後再決定何時求情。

「為發達易」,終於得償所願?

以前就可能唔使坐,依家就九成要坐。特別唔認罪果班,除非再上訴。。。。其實又表達一樣,如果證據夠足,你英皇大律師都系打唔贏。

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2021-4-1 12:10 PM 發表
「為發達易」,終於得償所願?
最醒目就係梁同區,認罪求情博唔洗坐。
唔係件件都咁老,坐坐下死咗,搵幾多都無命洗。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-1 12:11 PM 發表
以前就可能唔使坐,依家就九成要坐。特別唔認罪果班,除非再上訴。。。。其實又表達一樣,如果證據夠足,你英皇大律師都系打唔贏。
放心,佢哋嘅支持者會係網上叫⋯⋯「好人,一世平安」。

要睇點判!😶

李漢奸82歲會唔會死響獄中呢?

暫時梁瓜傑領先,全身而退。。幸福生活。。唔到你唔服

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-4-1 12:13 PM 發表

放心,佢哋嘅支持者會係網上叫⋯⋯「好人,一世平安」。
除咗網上9叫,重會用佢哋名義衆籌,買名牌用品

李漢奸終於要孭住案底落地獄.

睇來陳恤髮比李漢奸更醒,今日到李漢奸中招,陳太總自由地恤髮中

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-1 12:16 PM 發表
暫時梁瓜傑領先,全身而退。。幸福生活。。唔到你唔服
陳老太先係領先個位

睇到張相上嘅年紀,咪就係黃絲曱甴口中嘅……………………廢老!!!

主題標籤 #李柱銘
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]