• 瀏覽: 1,269
  • 回覆: 23

華春瑩指出,美方對中國指責和扣帽子,都是他們自己犯過的罪、做過的惡,都是他們自己罪惡的反射。

「且不說美國歷史上通過西進運動對印第安人進行的種族屠殺和滅絕,他們販賣和奴役黑人犯下的罪惡;且不說『9·11』後,美國以反恐爲名對穆斯林國家大打出手,以所謂的洗衣粉和擺拍視頻作爲證據,對別的主權國家悍然發動軍事侵略,造成幾十萬無辜平民的傷亡,幾千萬穆斯林家破人亡;且不說美方在關塔那摩集中營和阿布格萊布監獄犯下的虐囚罪行」,她稱。

她又說,就在這幾天,《華盛頓郵報》刊登了《美國原住民歷史:天花疫苗與驅逐家園》的報道,對美國政府長期以來針對印第安原住民的謊言和惡行進行了回溯,包括故意將帶有天花病毒的毛毯贈給缺乏免疫能力的原住民,導致其人口銳減,包括幾千名原住民的年輕女子在不知情的情況下被美政府實施絕育手術,還有近日不斷曝光出來的美墨邊境被拘押的非法移民,包括大量兒童的慘狀和非人道的待遇。

華春瑩總結說,「大家可能注意到,今年聯合國人權理事會審議美國國別人權報告時,有110多個國家對美國人權問題提出了批評,要求美國切實解決自身存在的歧視少數群體等系統性問題。美國根本沒有資格指責中國的人權問題」。

美狗真係無人性,要年輕女子絕育手術!

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/2922074/華春瑩:美911後讓幾千萬穆斯林家破人亡 6點駁涉新疆指控?mtc=30003

美狗賊喊捉賊,真係無恥!
好彩伊斯蘭國家眼睛係雪亮。

老美周圍殺穆斯林,但卻日日話幫新疆穆斯林爭取人權

唔好講華春瑩展示果D相,剩睇美國展示嘅相點樣聯想到滅族呢?

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-4-1 11:42 AM 發表
https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2920000/2922074/0331_1024.jpg

華春瑩指出,美方對中國指責和扣帽子,都是他們自己犯過的罪、做過的惡,都是他們自己罪惡的反射。

「且不說美國歷史上通過西進運動對印第安人進行的種族屠殺和滅絕,他們販賣和奴役黑人犯下的罪惡;且不說『9·11』後,美 ...
不過枉稱新聞自由既西方媒體一個字都唔會報導呢D消息...

美國真係唔識寫個醜字

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-1 11:55 AM 發表

不過枉稱新聞自由既西方媒體一個字都唔會報導呢D消息...
偽善既西方民主自由,其實背後都係利益集團操控..

白皮和崇西既人其實蠢如鹿羊..容易呃..

美狗唔鐘意就可以任意屠殺,
仲有天理?
好彩中國強大,
你佬美唔敢亂嚟
如果唔係,掂止死千萬,
國家都可以被滅
中國萬歲

引用:
原帖由 希夷 於 2021-4-1 12:12 PM 發表
美狗唔鐘意就可以任意屠殺,
仲有天理?
好彩中國強大,
你佬美唔敢亂嚟
如果唔係,掂止死千萬,
國家都可以被滅
中國萬歲
尾國話自己係正義國家
就大晒㗎啦!

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2021-4-1 12:14 PM 發表

尾國話自己係正義國家
就大晒㗎啦!
現在d弱勢國,未有佬美辦法,
不敢怒而不敢言,
佬美就係怕中國令呢啲國家富裕,
到時唔聽話。

引用:
原帖由 希夷 於 2021-4-1 12:20 PM 發表

現在d弱勢國,未有佬美辦法,
不敢怒而不敢言,
佬美就係怕中國令呢啲國家富裕,
到時唔聽話。
死尾國佬假仁假義
不斷欺壓其他國家!

新教關心穋斯林的笑話.

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2021-4-1 12:14 PM 發表

尾國話自己係正義國家
就大晒㗎啦!
美國話不會禁止歐洲國家跟中國合作限環保跟人權.

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-4-1 11:42 AM 發表
https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2920000/2922074/0331_1024.jpg

「且不說美國歷史上通過西進運動對印第安人進行的種族屠殺和滅絕,他們販賣和奴役黑人犯下的罪惡;且不說『9·11』後,美 ...
全球殺得最多穆斯林既係美國佬,哩個的確係鐵一般既事實……

係囉,鬥爆對方黑料,中方唔一定輸,白人大把黑歷史及現今題材

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]