• 瀏覽: 5,155
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
+3
提示: 違規內容已被屏蔽
「一係深閨、一係澳門」
手足快D去啦喂!!  同原先估計還有一大截, 收唔夠人, 點算!! 

英內政部報告首披露 預百萬港人5年內移英 經濟效益達300億元

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-4-1 11:50 AM 發表
手足快D去啦喂!!  同原先估計還有一大截, 收唔夠人, 點算!! 

英內政部報告首披露 預百萬港人5年內移英 經濟效益達300億元
通常D餔頭唔掂割價但依然唔夠數會好厚面皮咁話: 反應熱烈, 徇眾要求, 延續優惠.....結果一直優惠到執笠為止

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-4-1 11:50 AM 發表

手足仲唔走,
一個共同犯罪原則,家長車,捐錢俾義士去衝,網上指點出去非法集結,暴動,
都有好大機會告得入..
何況香港刑事係無限期追究..

大把支持中國和政府既人,會留低晒證據,
遲D司法當局比較多時間時,可能會逐單追番黎告...

手足留低,即係一世都有極大風險..唔走就笨七了...

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-1 11:54 發表

都話買唔到機票咯!!
有心點會去唔到, 可以轉機咖嘛!!

機會難逢, 自由無價喎, 唔係少少錢都咁計較呀!!

今日還有喎, 唔係諗住政府包機先去嘛?

最佳去程航班

1 位成人的總價 (含稅及其他費用)。 可能須支付[url=]額外的行李費用[/url]及手續費。

排序依據:

下午5:50 – 下午3:40+1
酷航、新加坡航空
28 小時 50 分鐘HKG–LHR

轉機 1 次11 小時 40 分鐘 SIN

HK$7,382
來回票價

下午3:10 – 下午8:50
英國航空
12 小時 40 分鐘HKG–LHR

直達

HK$9,156
來回票價

下午2:40 – 下午8:35
國泰航空
12 小時 55 分鐘HKG–LHR

直達

HK$9,573
來回票價

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-1 11:54 AM 發表

都話買唔到機票咯!!
居然冇手足發起包架郵輪駛去英倫三島..

而家冇人旅遊,包船個價可以壓到好低...

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-1 11:19 AM 發表
應該延長LOTR下去, 與BNO Visa並行; 因為, 機位十分緊張, 邊度疏散得切三百萬BNOs?!

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2037051/
大把機票無人買喎

原來會有截止曰期架??

填返脫歐之後貿易損失個氹,200幻+1,缺一不可,一定會延期再延期,手joke放心一定等埋你。😁😁😁😁😁😁😁

又玩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]