• 瀏覽: 5,196
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
+3
英國應該無限期延長

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-1 11:54 AM 發表

都話買唔到機票咯!!
好心你打之前都望下airline 先喇
成個4 月5 月 BA 日日都有位, 最平連稅$3920...

點冇位法啊大佬...

該煨囉,又話黃甴集體移民陰國、有移民潮,點知班黃甴寧願賴死喺香港唔走都唔去有民主普選陰國

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-4-1 08:05 PM 發表

暴吾暴徒吾係重點,重點好多藍C5毛終於等到機會移民
黃甴去移民好喇,香港就留返畀我哋中國人好好發展啦

提示: 違規內容已被屏蔽
跑唔夠數

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-4-1 11:55 AM 發表

通常D餔頭唔掂割價但依然唔夠數會好厚面皮咁話: 反應熱烈, 徇眾要求, 延續優惠.....結果一直優惠到執笠為止
係咪d嘢又唔靚,九成無人幫襯,有都係小貓三四隻仲要拗discount嗰種?!

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-4-2 12:07 AM 發表

不是重點同有冇問題是兩樣野,你係吾係中國人?中文咁差!
要愛國請先學好中文,丟面
暴徒你都可以話唔咪重點,曱甴學人要面?

引用:
原帖由 haogaoye 於 2021-4-1 09:25 PM 發表

布袋澳上船直航呀~
唔係唔知道夏話?
大陰蒂國隻入水航母修整番好未
駛嚟香港接曱甴唄

引用:
原帖由 peter925 於 2021-4-2 06:28 AM 發表

暴徒你都可以話唔咪重點,曱甴學人要面?
我話我所講的重點,中文吾惦,仲想話做中國人,羞恥嗎

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2021-4-2 01:00 AM 發表

黃甴去移民好喇,香港就留返畀我哋中國人好好發展啦
留港?大把藍C五毛想移民
君不見譚人大個仔不但移民,仲收$幫人教人移民佢係黃甴?

😴💤💤💤

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-4-2 08:31 AM 發表

我話我所講的重點,中文吾惦,仲想話做中國人,羞恥嗎
我就係話你所講嘅重點根本唔咪重點,明未?中文文化唔咪識玩兩隻字然後自說自話就當識㗎,攞啲廢話當重點嘅技倆只可呃自己,呃唔到人㗎。

引用:
原帖由 peter925 於 2021-4-2 08:39 AM 發表

我就係話你所講嘅重點根本唔咪重點,明未?中文文化唔咪識玩兩隻字然後自說自話就當識㗎,攞啲廢話當重點嘅技倆只可呃自己,呃唔到人㗎。
我倍你班毛毛玩下,根本個post全部回貼都係廢話9up

引用:
原帖由 golfboy 於 2021-4-2 08:42 AM 發表

我倍你班毛毛玩下,根本個post全部回貼都係廢話9up
呢樣你啱,香討多謝你嘅支持。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]