• 瀏覽: 1,222
  • 回覆: 15
提示: 違規內容已被屏蔽
「為免製造廚餘,一係兩餸飯,一係上深圳」
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-31 10:01 PM 發表
頭條網為星島集團旗下全港讀者人數最多的頭條日報網站。提供本港及世界各地新聞、生活及趣味資訊;包括頭條日報、即時新聞、精闢專欄文章

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210331/share_2021033121324797175.png

亞裔在美加如過街老鼠, 黑人、白人爭住揪!!:smile_27 ...
黃絲手足流亡英美加唔知俾黑人揪先定白人打先呢?

手足被人打時可大叫
I am not Chinese, I am HKers!!
睇吓保唔保到命

曱甴去送外賣,隨時比人打二鎚

引用:
原帖由 自隊爆眼屈差人 於 2021-3-31 10:17 PM 發表
手足被人打時可大叫
I am not Chinese, I am HKers!!
睇吓保唔保到命
D英太屎,鬼佬聽唔明,揪多幾野囉

亞裔人士俾武漢肺炎事件連累

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-3-31 10:42 PM 發表
曱甴玩國際線唱衰中國同香港…以後大把你亞裔人受咪以為走咗過歐美個樣會自動變西人

曱甴人見人喊打

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-31 10:21 PM 發表

相信個白人, 唔知名歌星鄭敬基已成立一個網台, 專為HongKongers發聲, 聲勢十分浩大, 橫跨大西洋兩岸~
Hkers 柒出國際?

扺撚死

我想講句公道話

美國始終唔係亞裔既地方,以前就相安無事,而家搞到咁敵對,點解班亞裔唔返自己地方?仲留嚮美國有乜意思?

同埋,點解被襲既亞裔,都係中國人?日韓無俾人蝦咩?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-3-31 10:42 PM 發表
白人從來冇當你喺一回事。

發唔發覺打女人同老野既全部係男人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]