• 瀏覽: 15,407
  • 回覆: 226
+5
嘩,乜蝕咁多呀?
乜唔係話有好多付費會員,個個都科會費嘅咩?

282,可以收皮啦。

壹傳媒(0282)股價昨日收報0.164元,跌2.381%,較去年8月造市案時被喪炒至1.96元,跳樓式下跌91.63%。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202103/31/AP6063c42fe4b04e1918ce44c4.html

執撚左去啦

蝕極都有??

引用:
原帖由 arhon009 於 2021-3-31 10:39 AM 發表
執撚左去啦
連我公司嘅「打雜工」都話要睇都係睇免費,可見佢哋身體都好老實嘅。
正如你話齋,執咗佢無咁嬲嬲豬。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-31 10:40 AM 發表
蝕極都有??
刁拿星⋯⋯股民就慘囉,蝕到賣 C 忽都唔掂。

有200幻黃人曱甴,邊有可能會蝕架??

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-3-31 10:39 AM 發表
嘩,乜蝕咁多呀?
乜唔係話有好多付費會員,個個都科會費嘅咩?

282,可以收皮啦。

壹傳媒(0282)股價昨日收報0.164元,跌2.381%,較去年8月造市案時被喪炒至1.96元,跳樓式下跌91.63%。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202103/31/6063c421e4b0b801673342b5.jpeg
斷左咁多臂,連J都斷埋,仲蝕咁多?條數點計架dllm??🤣🤣🤣😂😁🤭

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-31 10:42 AM 發表
有200幻黃人曱甴,邊有可能會蝕架??
幻⋯⋯是幻覺
換核數師,大家心中都有數。

又係飛機文

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-3-31 10:43 AM 發表

斷左咁多臂,連J都斷埋,仲蝕咁多?條數點計架dllm??🤣🤣🤣😂😁🤭
啲「黃C9奴才」賣埋 CF 都話日日買爆,原來佢哋又係講大話。

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2021-3-31 10:43 AM 發表
又係飛機文
真係蝕咁多喎,點飛機法?唔係話核數師做假數呀?

班好撚鐘意香港呢?282要人喎!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-3-31 10:42 AM 發表

買果 d 可能係長線投資??

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-3-31 10:42 AM 發表

手足文宣話蝕極都支持肥佬黎。
輸晒都無所謂,依d 叫風骨。

附件

mmexport1597330657415.jpg(57.89 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]