• 瀏覽: 1,321
  • 回覆: 25
加拿大暫停為55歲以下人士接種阿斯利康新冠疫苗,要求進一步分析好處和風險。 歐洲有多人接種阿斯利康疫苗後出現血栓,部分人死亡。歐洲藥品管理局早前調查後認為,這款疫苗安全有效,沒有增加血栓風險,大部分歐盟國家已恢復接種。不過德國截至本月25日,接獲21宗注射阿斯利康疫苗後出現血栓的報告,其中7人死亡,...

加拿大除訂咗大量阿斯利康疫苗之外,仲暫收美國150萬支疫苗,全部都要硬食。

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1583386-20210330.htm

奸邪妖獸不能接受的事實。

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-30 07:06 PM 發表
加拿大暫停為55歲以下人士接種阿斯利康新冠疫苗,要求進一步分析好處和風險。 歐洲有多人接種阿斯利康疫苗後出現血栓,部分人死亡。歐洲藥品管理局早前調查後認為,這款疫苗安全有效,沒有增加血栓風險,大部分歐盟國家已恢復接種。不過德國截至本月25日,接獲21宗注射阿斯利康疫苗後出現血栓的報告,其中7人死亡,...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1583386_1_L_20210330163826.jpg
咁點解55以上就唔係擔心?
佢咩道理?

引用:
原帖由 top11 於 2021-3-30 07:09 PM 發表

佢咩道理?
社魯多唔想認係敗家掛。

引用:
原帖由 top11 於 2021-3-30 07:09 PM 發表

佢咩道理?
死咗慳福利掛

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-30 07:15 PM 發表

社魯多唔想認係敗家掛。
唔怪得呢個杜魯多被中國駐巴西大使鬧~

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-3-30 07:06 PM 發表

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1583386_1_L_20210330163826.jpg
55歲以上對白人黎講 負累

引用:

佢咩道理?
真係有蠱惑喎!唔通55歲以上的命不是命?

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-3-30 07:18 PM 發表

真係有蠱惑喎!唔通55歲以上的命不是命?
佢內文話55以上血栓的機會比較低~
但淨係加拿大係咁?
古古怪怪~

學埋香港比長者先。

連自己的盟友,都相互來停用了 🤣🤣🤣

台灣人有福了菜婆自己都唔打

引用:

佢咩道理?
死晒d老弱社會福利開支減少又可解決人口老化問題

55歲以上打瓜佢算數?

有哂片, 佢上2星期, 企出黎, 保證AZ係無問題架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]