• 瀏覽: 37,027
  • 回覆: 341
+10
  (星島日報報道)十二名港人偷渡案主角之一、被控違反《香港國安法》的「香港故事」成員李宇軒,上周一在內地刑滿出獄遭遣返香港後,家屬指一直未

唔止樓主相信所有人都最想知係曱甴仔篤灰邊隻大曱甴?
其實曱甴有食曱甴屍嘅天性! 只要曱甴一死, 其他曱甴就會食佢嘅屍體! 相當環保

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/daily/article/2345531/日報-港聞-李宇軒疑轉污點證人

呢啲先叫識政治囉。

肥佬泥坐穿牢底
七十幾長命百歲呀

又話大家係手足
又話核爆都唔割
契弟成日話政府乜政府物
之後就大大聲唱通街
而家呢條契弟咁做
又唔見班契弟講句野

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-3-30 05:12 PM 發表
  (星島日報報道)十二名港人偷渡案主角之一、被控違反《香港國安法》的「香港故事」成員李宇軒,上周一在內地刑滿出獄遭遣返香港後,家屬指一直未

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/c3f5b68bcd2d774373bb25ac7cd70113/stheadline/news_res/2021/03/30/280211/i_src_259066219.jpg
原來轉污點證人~
咁要好好保護~
@飛天盒仔

篤灰自保是對的

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-3-30 05:28 PM 發表
篤灰自保是對的
伸張正義

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(黑金/選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

做得好

引用:
原帖由 top11 於 2021-3-30 05:22 PM 發表

原來轉污點證人~
咁要好好保護~
@飛天盒仔
晨早就話呢條「柒B」會轉污點證人,係上面坐過,知道坐監唔係人生精彩,仲唔出賣手足換滅刑。

很難講,可能真是精神病發。

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-3-30 05:28 PM 發表
篤灰自保是對的
其實我真心支持佢地篤灰。佢地只是魚毛,若佢地唔篤灰,大鱷就逍遙法外!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-3-30 05:34 PM 發表

晨早就話呢條「柒B」會轉污點證人,係上面坐過,知道坐監唔係人生精彩,仲唔出賣手足換滅刑。
而家一定要好好保護佢~

有前途啊, 做到六親不認, 連屋企都唔知,保密功夫做到足, 你轉會,家屬想走都走唔切。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]