• 瀏覽: 37,032
  • 回覆: 341
+10
引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-3-30 06:11 PM 發表
出賣手足,好兄弟,暴徒應感恩,有人羈押都仲咁記掛手足,齊上齊落,渴望一齊搵更多手足一齊坐監。
照顧埋手足嘅老婆同女友咪仲有heart囉

有呢啲二五仔,先可以有力將啲幕後人渣篤出黎判罪

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-30 05:51 PM 發表

你睇人地幾乖, 釣完魚返來就改邪歸正, 你條粉腸幾時去釣下魚呀?
真係乖,仲好唔話得添。
出海釣唔到魚。
宜加轉頭 好似話 幫阿爺同埋正苦 結網捉 大鱷,捉大白鯊喎。

引用:
原帖由 lukin2010 於 2021-3-30 06:14 PM 發表

真係乖,仲好唔話得添。
出海釣唔到魚。
宜加轉頭 好似話 幫阿爺同埋正苦 結網捉 大鱷,捉大白鯊喎。
佢真係好L鍾意釣魚

我懷疑其實佢只係喺度扮痴線…俾隊友們一個借口屈大陸搞佢

哈哈,坐等手足入冊

說好的不割蓆呢?一要自保就推手足去死 仲話幫市民擋子彈 dllm

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-3-30 06:13 PM 發表
有呢啲二五仔,先可以有力將啲幕後人渣篤出黎判罪
咁漢奸有排都瞓唔著?

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-3-30 05:28 PM 發表
篤灰自保是對的
早好篤完灰後出來,被曱甴私了, 咁就皆大歡喜。

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-30 05:49 PM 發表

釣完魚改邪歸正, 真係乖
我估係咁:
  • 去釣魚;
  • 釣魚失敗,被大陸海警拘捕;
  • 喺大陸爆大鑊;
  • 因此輕判幾個月;
  • 返到香港之後,話喺大陸爆嘅係真嘢,冇反口,轉做污點證人。

👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-3-30 05:22 PM 發表
又話大家係手足
又話核爆都唔割
契弟成日話政府乜政府物
之後就大大聲唱通街
而家呢條契弟咁做
又唔見班契弟講句野
之前未有國安法,又以為政府怕L咗佢地,先講L到好有義氣,不篤灰不割蓆,仲話替手足擋子彈,跟住有咁大玩咁大
講強悍,班曱甴差人地班疆毒唔只十班啦,阿爺點會怕班曱甴吖
班曱甴以為掟吓汽油彈就係大場面,係當時政府不作為,阿爺一出招班老嫩曱甴即刻瀨哂尿啦

叻仔

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-3-30 06:21 PM 發表

我估係咁:
  • 去釣魚;
  • 釣魚失敗,被大陸海警拘捕;
  • 喺大陸爆大鑊;
  • 因此輕判幾個月;
  • 返到香港之後,話喺大陸爆嘅係真嘢,冇反口,轉做污點證人。
  • 正解核爆都唔割but篤

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]