• 瀏覽: 3,517
  • 回覆: 28
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201223/bkn-20201223033047859-1223_00822_001.html

田雞過河,放生完一隻又一隻曱甴暴徒
成世人做逃犯囉被利用完就變........

荃灣公立何傳耀紀念中學的學生曾志健,去年10月1日示威期間在荃灣遭警員開真槍射中左胸,一度危殆。事後他與一名理工大學博士生同被控一項暴動罪,曾又涉嫌襲擊對他開槍的警員,另被控兩項襲警罪。案件原定昨日下午兩時半在區域法院再提訊,惟曾一直未有現身。控方表示,據警方資料,曾最後一次到警署報到的時間是今年10月24日,警方於12月20日到其住所,亦未能找到他的蹤影。法庭最終應控方要求發出拘捕令。其後,有海外組織代曾志健發聲明,指曾正在流亡

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-30 02:58 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201223/bkn-20201223033047859-1223_00822_001.html

荃灣公立何傳耀紀念中學的學生曾志健,去年10月1日示威期間在荃灣遭警員開真槍射中左胸,一度危殆。事後他與一名理工大學博士生 ...
中學校長話留番嗰位俾你喎曱甴仔。

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-30 02:58 PM 發表

荃灣公立何傳耀紀念中學的學生曾志健,去年10月1日示威期間在荃灣遭警員開真槍射中左胸,一度危殆。事後他與一名理工大學博士生 ...
呢條靚仔 變咗無主孤魂 周圍遊

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-30 04:37 PM 發表

佢而家嘅心情 生不如死 仲有好多後遺症 要畀錢醫病

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-30 05:06 PM 發表

佢而家嘅心情 生不如死 仲有好多後遺症 要畀錢醫病
內臟都畀人打到碎曬

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-30 04:37 PM 發表

有屋企人接濟下還好,
否則真係....

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-30 08:04 PM 發表

有屋企人接濟下還好,
否則真係....
喺外國醫病 好貴喎

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-30 11:02 PM 發表

喺外國醫病 好貴喎
壞腦曱甴仔點會諗到呢啲,
到時真係兩頭唔到岸...

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 30-3-2021 11:02 PM 發表

喺外國醫病 好貴喎
做逃犯人離鄉賤仲有病....

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-31 01:29 AM 發表

做逃犯人離鄉賤仲有病....
中咗槍 仲要定期覆診 香港差唔多唔使錢 去到外國 咁就扒街

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-31 07:35 AM 發表

中咗槍 仲要定期覆診 香港差唔多唔使錢 去到外國 咁就扒街
愚蠢曱甴

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-31 09:58 AM 發表

愚蠢曱甴
曱甴手足 係用嚟出賣

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-31 01:18 PM 發表

曱甴手足 係用嚟出賣
泛民狗 安排嘅走路 即係叫佢去死

小曱甴無知
大曱甴無恥

引用:
原帖由 tcfalcon 於 2021-3-31 02:44 PM 發表
小曱甴無知
大曱甴無恥
無恥嘅曱甴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]