• 瀏覽: 9,299
  • 回覆: 59
選委會40席,功能30,直選得番20

20席之中,重要有些是建制取得,剩返可以去選的犯民都已經被審查。

想獨立想35+想攞多d油水而玩攬炒的黑暴,而家卒之自炒,重係total loss果隻

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
支持中央

笑到合唔埋口!😆

邊有愛國選委會提名犯暴候選人入閘?

佢地今次正式玩完了.....

泛民搞革命而失敗,咁既結果,算唔錯架喇

正路應該要完全取諦公文袋、白鴿黨,及其他本土組織,列為非法,與三合會一樣,自稱係會員都犯法

政治上清袋未夠,最好持續狙擊班人既日常生活,開公司o既就查佢有無洗黑錢,開茶記o既搵食環消防日日幫襯,務求令班人渣嘔返晒咁多年煽動市民反政府得到o既著數變返窮撚先收手。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-3-30 13:35 發表

正路應該要完全取諦公文袋、白鴿黨,及其他本土組織,列為非法,與三合會一樣,自稱係會員都犯法
好主意!

打倒亂港犯民!!!

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-3-30 12:38 發表
選委會40席,功能30,直選得番20

20席之中,重要有些是建制取得,剩返可以去選的犯民都已經被審查。

想獨立想35+想攞多d油水而玩攬炒的黑暴,而家卒之自炒,重係total loss果隻
為反而反的渾彈政棍早該正法。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-3-30 01:35 PM 發表

依家要第5界別選委提名才可選立法會,佢地點會有運行??

身為人大政協夠膽提名犯暴入閘?未死過呀??

泛民攬炒派死蠢
國安法出爐仲唔學識低調
睇下老前輩李港奸,陳太...學下野啦
蠢人完全無視國安法
初選大肆宣揚35+1,慌死冇人知
阿爺睇到知你班人玩野,想改走議會繼續攬炒
點可能一早知道,唔出手阻止?當阿爺食素?
如果當時班友學聰明少少,風頭火勢低調扮乖
等確定選舉如期進行
政治的事,好多野係只可做不可說
佢地識得改變策略低調
或者阿爺未必會咁快出手要選舉制度大翻新

Good News

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-3-30 16:26 發表
泛民攬炒派死蠢
國安法出爐仲唔學識低調
睇下老前輩李港奸,陳太...學下野啦
蠢人完全無視國安法
初選大肆宣揚35+1,慌死冇人知
阿爺睇到知你班人玩野,想改走議會繼續攬炒
點可能一早知道,唔出手阻止?當阿爺食素?
如果當時班友學聰明少少,風頭火勢低調扮乖
等確定選舉如期進行
政治的事,好多野係只可做不可說
佢地識得改變策略低調
或者阿爺未必會咁快出手要選舉制度大翻新
所以,四萬咪可以四萬咁口睇住你班傻仔受靶囉

老奸巨猾就係咁解

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-30 16:08 發表
直接委住仲好,可以慳返香港市民嘅血汗錢
咁又唔好,用黃畜的錢來選愛國者入會,幾咁爽

睇下邊個反黃反得夠落力,我就選邊個,又係爽

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]