• 瀏覽: 397
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
世界新高度貴州新地標!平塘特大橋成功封頂!
這只不過是一個新紀錄開始,有什麼值得讚揚?
我覺得用值得慶祝係唔係會好啲?(當然、港奸嘅學歷都可以假,用嘅詞彙係會有啲問題。連小學生都不如)
往後有更多記錄等著中國開創。
而當今基建項目誰可與中國媲美?
要讚揚中國不用開口。只要衷心支持就可以。

港奸表裡不一。經常引用傳聞嚟污衊中國。行為卑鄙。

我的評論:
我希望本版的偽報假學歷港奸小人。好好反省。
我們不會忘記港奸散播污衊特區政府及中國假消息,亦不會忘記港奸如何恐嚇討論區網友。

熱賣及精選
其實,在網上打擊這種無恥之徒,就是市民的責任。説不上報效國家,但也盡了公民義務。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-3-30 11:17 AM 發表

世界新高度貴州新地標!平塘特大橋成功封頂!
這只不過是一個新紀錄開始,有什麼值得讚揚?
我覺得用慶祝係唔係會好啲?(當然、港奸嘅學歷都可以假,用辭係會有啲問題。)
往後有更多記錄等著中國開創。
當今基建項目誰可與中國媲美?
要讚揚中國不用開口。只要衷心支持就可以。

港奸表裡不一。經常引用傳聞嚟污衊中國。行為卑鄙。

我的評論:
我希望本版的偽報假學歷港奸小人。好好反省。
我們不會忘記港奸散播污衊 ...
有一少少少撮人以為換幾個帳號,就可以洗底,以前的卑鄙下流言論就與這少少少撮人無關。
就算做了我粉絲,我也不會放過。

發現任何疑似犯國安法言論,必須做好市民檢舉漢奸

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
港奸要讚揚嘅應該是係中交二公局和貴州橋樑集團,對貴州貢獻。

同中國共產黨無關。港奸你落錯鞋油擦錯鞋。

引用:
原帖由 big3624 於 2021-3-30 11:35 AM 發表

發現任何疑似犯國安法言論,必須做好市民檢舉漢奸
立了國安法後,這少少少撮人就有所收檢。
但上星期上訴庭對共同犯罪作出定性解釋,我在研究殉道帖中的內容,有沒機會令這少少少撮人繩之以法。

無啦啦你走去讚揚?我做唔出囉!
係好嘅你唔讚揚都有人知。駛唔駛假到咁呀!
呢條橋只不過係一個記錄有什麼值得讚揚?

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-3-30 11:42 AM 發表

無啦啦走你去讚揚?我做唔出囉!
係好嘅你唔讚揚都有人知。駛唔駛假到咁呀!
呢條橋只不過係一個記錄有什麼值得讚揚?
全帖前百分之八十,文字內容是廢話,根本無咩討論空間和義意。

最後一段埋怨別人才是重點。
埋怨別人之前,有沒檢討自己的行為?就是要針對他一少少少撮人?
以為真的妒忌少少少撮人1靚仔嗎?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2021-3-30 11:52 AM 發表

全帖前百分之八十,文字內容是廢話,根本無咩討論空間和義意。

最後一段埋怨別人才是重點。
埋怨別人之前,有沒檢討自己的行為?就是要針對他一少少少撮人?
以為真的妒忌少少少撮人1靚仔嗎?
你認為港奸會讚揚一座橋咩?
我就唔信。
求其開一帖搵啲嘢嚟噏吓。

港奸佢話一小撮咪一小撮囉!
港奸又話:而不是不斷抹黑其他網友。
「港奸你唔係郁啲就話要告人嘅咩!告佢囉!港奸你又唔係第一次。
港奸恐嚇慣技-- 想不想牽涉在官司之中? 」

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]