• 瀏覽: 15,748
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-3-30 01:28 PM 移動
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-30 08:08 AM 發表

美國疫苗接種繼續推展,總統拜登表示,4月19日之前,90%的美國成年人都將有資格接種新冠肺炎疫苗。 美國新冠疫情反彈,上周五單日新增病例數,創下3月新高。 美國疾病預防與控制中心(CDC)負責人呼籲美

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2920000/2920006/afp20210217_497328-01-02_1024.jpg
美國爆緊啦,好快就已經可以群體免疫,中國會點?

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-3-30 08:16 AM 發表

希望邪惡美帝因為疫情滅國,世界就安全了!🤗🤗
減國是好,但唔好周圍播毒

回覆 引用 TOP

根本美國甴開始到現在都仲係美國肺炎第一波,惡咩化呢?!
🤭🤭🤭🤣🤣🤣

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-3-30 08:59 AM 發表

任務未達標,  上星期老尾績領失業咎濟金3870幻人, 老尾低端人口仍未歸零, "敗凳" 仍須努力.
已經準備印多31幻億出嚟打救尾民,幸福的日子既將到來

回覆 引用 TOP

毒果又話美國疫苗好有效??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

恭喜尾國第一...多人死於疫症....

回覆 引用 TOP

老美有疫苗又死冇疫苗又死, 淨係點都要死🤗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-3-30 08:15 AM 發表

美國L, 除識得污衊中國之外, 其他嘢都係一無是處.
仲有用污糟邋遢手段,阻止其他國家發展

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-30 08:08 AM 發表

美國疫苗接種繼續推展,總統拜登表示,4月19日之前,90%的美國成年人都將有資格接種新冠肺炎疫苗。 美國新冠疫情反彈,上周五單日新增病例數,創下3月新高。 美國疾病預防與控制中心(CDC)負責人呼籲美

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2920000/2920006/afp20210217_497328-01-02_1024.jpg
二千年前,蘇格拉底問:「人病了應該由專業的醫生診治,還是該由聽從多數人的意見?」

二千年後的今天,歐美國家告訴大家,他們認為治病防疫該聽從「多數人選出的政客」。

當年蘇格拉底最後被人投票處死了,今天歐美國家的命運又會被「民主」帶往哪裡去?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2021-3-30 08:20 AM 發表

拜登話習近平唔相信民主
大佬, 愚民先buy , 下場就係咁
民主就是國民可以自由決定自己生死,同時將病毒傳染他人

回覆 引用 TOP

引用:

厄運或即將到來?!...唔係由上年至宜家啲衰運都一路無變過

回覆 引用 TOP

引用:

食左成年花生, 食到脂肪肝

回覆 引用 TOP

This is a very good news!

回覆 引用 TOP

智障盲反 : 打疫苗都無用, 點解仲要打?

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!

回覆 引用 TOP

正經也唔做,日日淨係識搞分化,點抗役

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]