• 瀏覽: 15,746
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-3-30 01:28 PM 移動
黃絲唔係大大聲話打左輝瑞既國家都疫情大幅下降無反彈咩 ? 唔洗點名啦,唔該自己出黎解釋下

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
爭論打邊隻疫苗都冇用,COVID呢場仗打到呢個階段,大家仲未知邊國贏邊國輸?中國一早已不完全相信疫苗,靠行政手段解決疫情,其他國只怪太相信專家,今次係政治救國,不是科學救國

回覆 引用 TOP

世衛仲未去尾國查肺炎?挖條死於流感c驗下嗎,起碼公平公正

回覆 引用 TOP

復活節係鬼佬節,有再增長可能。。。

回覆 引用 TOP

咎由自取

回覆 引用 TOP

打左針針冇咁24

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-30 08:49 AM 發表

吊, 痴呆都可以嬴總統.......點信 民主黨又唔係冇d後生正常人.........推個痴呆做keeper la
因為民主黨知道老美嚟緊日子將會係一隻無可能修補嘅鑊,根本無人願意揹呢隻鑊,如果唔係特離譜做得太離譜,民主黨根本想俾共和黨做多4年,無可奈何下唯有揾條老坑出嚟頂!!

回覆 引用 TOP

鹵味作惡多端,殺死幾多中東人,報應嚟啦,天滅鹵味

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-3-30 08:18 AM 發表

醫生,科學家講一套,

政黨做一套。
香港醫生,科學家各有各講一套,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-3-30 08:23 AM 發表

曱甴轉貼完話大陸疫苗無效,外國疫苗有效防止美國肺炎架喎,點解既?
聽聞輝瑞九成有效喎,咁而家近乎所有美國人都打完第一針,美國疫情應該快速減輕架喎

點解呢?

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2021-3-30 08:20 AM 發表

拜登話習近平唔相信民主
大佬, 愚民先buy , 下場就係咁
美國佬又話信仰自由,咁老習鍾意信乜或唔鍾意信乜,關佢義事咩,佢干涉人哋思想自由係咪獨裁?

回覆 引用 TOP

【美國疫情】
美CDC警告疫情數據惡化,
 厄運或即將到來 !

美狗就快變了疫城,
一隻美狗都不能放出來!

回覆 引用 TOP

已死56萬幾喇

回覆 引用 TOP

老尾報應嚟喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-3-30 08:15 AM 發表

美國L, 除識得污衊中國之外, 其他嘢都係一無是處.
但香港黃撚喜歡美國做法

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]