• 瀏覽: 15,746
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-3-30 01:28 PM 移動
報應

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
問啲香港賤黃區議員,一定有得解

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山邊委屈的老闆 於 2021-3-30 09:14 AM 發表

你哋移民去外國外國人移民去中國
新冠爆發以來抗疫做得最好只有中國大陸,無論係所花的人力,財力,國力都係世界之首,沒有之一!

呢點係好多外人都承認嘅!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-3-30 09:22 AM 發表

印多10萬億就無事嘎啦,印錢可以解決嘅問題仲喺問題嗎?
就嚟55萬人死亡喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2021-3-30 09:21 AM 發表

點解打咁鄟疫苗都無減少疫情甚至再次擴大?
又話服必die有效98%,究竟係咪老吹!
d所謂數據又咪藥廠自己噏信唔信各下自理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-30 08:08 AM 發表

美國疫苗接種繼續推展,總統拜登表示,4月19日之前,90%的美國成年人都將有資格接種新冠肺炎疫苗。 美國新冠疫情反彈,上周五單日新增病例數,創下3月新高。 美國疾病預防與控制中心(CDC)負責人呼籲美

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2920000/2920006/afp20210217_497328-01-02_1024.jpg
又話有打疫苗就無事嘅

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

疫苗失效,仆街了。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

香港都有好多南亞,好驚

回覆 引用 TOP

黑果燈死主子

三字既之曰:放心膠

回覆 引用 TOP

要深究原因,看是否疫苗失效還是市不自律問題,不應只看表面數據。

當然希望數據惡化,只是暫時,將來可以大大減少。 

在疫情下,人類都應互相幫助!

厄運或"即將"到來。原來美國對自已要求最低仲有咁強忍耐力,一開始已全球領先都未係最慘,仲可以有更慘即將到來。

回覆 引用 TOP

成個 Agenda21 就係要減少人口, nCoV 嘅出現係個開始, 冇野可以阻止呢個計劃嘅達成.
憎恨中國, 係因為呢個計劃似乎對中國人冇咩果效.

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.

回覆 引用 TOP

屌打生果轉貼員

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nikon3230 於 2021-3-30 09:38 AM 發表

要深究原因,看是否疫苗失效還是市不自律問題,不應只看表面數據。

當然希望數據惡化,只是暫時,將來可以大大減少。 

在疫情下,人類都應互相幫助!
老美成個疫情根本無重視過科學數據...

回覆 引用 TOP

又話好多人打咗伏必die既?美國人努力加油die die die!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]