• 瀏覽: 9,415
  • 回覆: 108
本主題由 motivation 於 2021-3-30 09:25 AM 移動
又出泥昆人, 收皮啦, 民屎黨, 食屎啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
自己製造恐懼,製造黑暗,製造絕望,跟住自己扮天使降臨,反對派如果真心為人好,帶他們走出夢境先

回覆 引用 TOP

DL,而家先講呢D!仆街。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-3-29 10:00 PM 發表

回歸初心

12214814 12214815 12214816 12214817 12214818 12214819 12214820 12214821 12214822 12214823
這些美英走狗 人格已經全完
謊話連篇
現在看來真是可笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sam1681818 於 2021-3-29 10:26 PM 發表

正邪不兩立,如果是真要改邪歸正,就應該向全港市民坦白,公開認錯,並公開譴責黑暴,黑媒,教棍,神棍及一眾為反而反的團體。
對 !!!!!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-29 09:30 PM 發表

未來各個政黨要「重新出發」、參與政治,其核心要義,無疑是要帶領社會重建「陸港互信」。蘇逸恆認為,過去「比例代表制」的全面實施,雖然能夠保障少數聲音進入議會,但同樣會令極端主義抬頭,同時,政黨為了爭取「某一部份」的選票,容易被民粹牽着走,影響整個議會議政的走向;未來改行「雙議席單票制」,制度能容納的黨派有限,議會討論或會回歸「溫和理性」,「那隨着政治制度轉變,中央政府會否按照其(普選)承諾去做,慢慢 ...
而家先嚟講呢啲?早前佢至瘋,三白眼黑暴期間,佢哋出嚟做過啲乜?溫和理性唔犯法?餐餐打刷邊球或者超越紅線,你都得㗎啦。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

以前就包容吓。而家認清真面目啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 09:50 PM 發表

呢個世界正邪二邊 什麼春初心⋯基礎是正或邪先
正邪二邊唔好玩政治...

回覆 引用 TOP

不了!

回覆 引用 TOP

民主黨垃圾出買香港

回覆 引用 TOP

叫佢地, 首先, 係u tube直播前, 用最天真燦爛既笑容既初心去唱國歌先再講啦

回覆 引用 TOP

泛暴,唔死,冇用

回覆 引用 TOP

只要冇公民黨班人 和外國勢力,我唔反對其餘民主派繼續上路

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 09:50 PM 發表

呢個世界正邪二邊 什麼春初心⋯基礎是正或邪先
正乜邪呀基礎喺要有糧支

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]