• 瀏覽: 11,693
  • 回覆: 108
+17

要趕盡殺絕,一個都不能放過,即使跪下也要殺,心軟的人不妨想想黃尸過去的所作所為。

里魯帽民煮黨,自從華叔走左之後,就變晒質,各懷鬼胎,唯利是圖………

而家仲夠膽講初心?人唔吊狗都吠

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-29 09:30 PM 發表
未來各個政黨要「重新出發」、參與政治,其核心要義,無疑是要帶領社會重建「陸港互信」。蘇逸恒認為,過去「比例代表制」的全面實施,雖然能夠保障少數聲音進入議會,但同樣會令極端主義抬頭,同時,政黨為了爭取「某一部份」的選票,容易被民粹牽着走,影響整個議會議政的走向;未來改行「雙議席單票制」,制度能容納的黨派有限,議會討論或會回歸「溫和理性」,「那隨着政治制度轉變,中央政府會否按照其(普選)承諾去做,慢慢 ...
俾啲時間觀察下先,大約五至十年吧!

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-29 09:30 PM 發表
未來各個政黨要「重新出發」、參與政治,其核心要義,無疑是要帶領社會重建「陸港互信」。蘇逸恒認為,過去「比例代表制」的全面實施,雖然能夠保障少數聲音進入議會,但同樣會令極端主義抬頭,同時,政黨為了爭取「某一部份」的選票,容易被民粹牽着走,影響整個議會議政的走向;未來改行「雙議席單票制」,制度能容納的黨派有限,議會討論或會回歸「溫和理性」,「那隨着政治制度轉變,中央政府會否按照其(普選)承諾去做,慢慢 ...
原佢老母一班尾腳走🐶
DKLM

呢班泛民製造恐懼,製造黑暗,製造絕望,跟住自己扮天使降臨,無恥

叫民主黨班老鬼,破處銘、羊心、AV仁出嚟道歉先啦

呢班無恥撚樣,惡個時唔撚見為市民出句聲,黑暴假新聞當睇唔撚到,而加講初心呃糧資??曱甴政棍都可以洗底做已完!?真係人唔笑狗都吠!!不如比我做啦!!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 09:50 PM 發表
呢個世界正邪二邊 什麼春初心⋯基礎是正或邪先
初心就係..... 必須要有糧支,要見風駛𢃇,就算卑躬屈膝都要入到議會。

有心人妖魔化中共,其實現在的領導人心胸比較廣闊

引用:
到死仍不知錯在那裡,怎樣原諒?還夢想議政?繼續禍港?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-29 09:36 PM 發表

佢地第一日就應該同暴力切割, 問題亦唔好咩都賴政府, 咁今日可能已經完全兩個世界了.

可惜......
自司徒華走了之後,成個泛民走哂樣,變成犯民。

犯民一直計錯數,不停挑戰大陸政府底線,以為背後有美國撐腰,大陸政府唔敢搞,可惜 ⋯⋯⋯

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 09:50 PM 發表
呢個世界正邪二邊 什麼春初心⋯基礎是正或邪先
黃人眼中只有你冇我、非黒即白、非黃即藍,所有不同政見,就要用暴力解決,私了⋯⋯不能溝通妥協

引用:
原帖由 香港奶茶飄飄 於 2021-3-29 09:58 PM 發表
沒有了對市民情緒的吹動
飯民的市場細好多
勝利的機會細左
收入會減少
只有香港市民不斷矛盾升級,飯民才有市場
犯民不斷製造仇恨,餵飼黃屍曱甴黑暴,才有存在價值

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]