• 瀏覽: 2,656
  • 回覆: 37
+2
12名港人因偷渡於深圳被定罪,其中8人上周一刑滿出獄被遣返回港,當中「香港故事」成員李宇軒家屬稱未能確認其返港後下落。《香港01》收到消息,李

一直都咁講, 黃絲竟然唔信.

好啦現在傳媒都發現左. 李宇軒妹妹好快D 改邪歸正啦, 你知黃人唔係人咁品.

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/605428/12港人案-還柙懲教署小欖精神病中心-傳李宇軒轉做污點證人

國安法篤灰可獲減刑.. 更甚免刑! 35+ 黑暴值得參考

第三十三條 有以下情形的,對有關犯罪行為人、犯罪嫌疑人、被告人可以從輕、減輕處罰;犯罪較輕的,可以免除處罰: 
 (一)在犯罪過程中,自動放棄犯罪或者自動有效地防止犯罪結果發生的;
(二)自動投案,如實供述自己的罪行的;
(三)揭發他人犯罪行為,查證屬實,或者提供重要線索得以偵破其他案件的

被採取強制措施的犯罪嫌疑人、被告人如實供述執法、司法機關未掌握的本人犯有本法規定的其他罪行的,按前款第二項規定處理。

金手指和你篤

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 12:34 發表
一陣比人話打咗懵仔針 尤其班藍人最熟呢招
上到法院米知咯. 辯方律師都可以用呢個觀點打既..

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-29 12:31 PM 發表
12名港人因偷渡於深圳被定罪,其中8人上周一刑滿出獄被遣返回港,當中「香港故事」成員李宇軒家屬稱未能確認其返港後下落。《香港01》收到消息,李

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210329/453177738002436096248169.jpeg/ZWHvvTop7nELjpe3t9YZXvH9D5FTO-yTlH3xG5R98Rs

...
黃絲可能話係李宇軒已經被中共復制!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 12:34 PM 發表
一陣比人話打咗懵仔針 尤其班藍人最熟呢招實講
仲有幾個啊和你篤祝你好運啦

黃屍:一定係被洗腦

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 12:34 PM 發表
一陣比人話打咗懵仔針 尤其班藍人最熟呢招實講
閣下唔打都已經係!

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-3-29 12:36 發表

黃絲可能話係李宇軒已經被中共復制!
檢DNA.

唔知關唔關事呢? 2021-01-14

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-3-29 12:41 發表

篤灰,
叫班黃絲搞個200萬+1 和你篤啦.

變咗英雄

引用:
原帖由 bestwin61 於 2021-3-29 12:42 發表
變咗英雄
大紫荊勲章! 希望, CY 803 基金唔好縮.  比多D 鼓勵篤灰既人.

主題標籤 #懲教署
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]