• 瀏覽: 2,689
  • 回覆: 37
+2
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 12:34 PM 發表
一陣比人話打咗懵仔針 尤其班藍人最熟呢招實講
咪低智到冇哂邏輯啦
如果佢篤灰,黃屍曱甴先肯定會話佢係俾人打懵仔針啦
你自己係咪學猿教授咁自己打針,人打疫苗你打懵仔針,先搞到個腦懵哂呀

引用:
原帖由 zhangan 於 2021-3-29 12:46 發表

咪低智到冇哂邏輯啦
如果佢篤灰,黃屍曱甴先肯定會話佢係俾人打懵仔針啦
你自己係咪學猿教授咁自己打針,人打疫苗你打懵仔針,先搞到個腦懵哂呀
當黑暴知道篤灰係國安法可以免刑, 遲下會有更多黑暴選擇篤灰.

黃劣師今次震過貓王🤭

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-29 12:34 PM 發表
一陣比人話打咗懵仔針 尤其班藍人最熟呢招實講
聽都未聽過
曱甴又黎幻想作野
睇毒果食屎就唔好係度鳩up la

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-29 12:43 PM 發表

大紫荊勲章! 希望, CY 803 基金唔好縮.  比多D 鼓勵篤灰既人.
收幾百萬起碼

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2021-3-29 12:50 發表

黃劣師今次震過貓王🤭
黃律師可能有D 料係黎生既. 轉做污點證人的話, 佢可能都可以免罪.

同李宇軒一起拿個大紫荊勲章.

暴民多數都係傻,  或者扮傻搏減刑...............

「據了解「神秘組」專門看管重要案件污點證人」

全香討都估中晒

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-3-29 13:52 發表
「據了解「神秘組」專門看管重要案件污點證人」

全香討都估中晒
黃絲成日話自己智力高DD. 但點解次次估計都係錯既?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-29 12:37 PM 發表

檢DNA.
複製即係連DNA都copy 埋!

點解班黃色畜生次次比人拉之後,就一定「自稱」自己有精神病、自閉症或者係低能兒?

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-3-29 18:12 發表

應該係受靶群冚家鏟,篤中一隻就減刑一個月。篤隻大就全免,如果垃圾局已員就有現錢獎勵
會唔會有骨牌效應.

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-29 18:13 發表
咁又點?
棄暗投明, 值得鼓勵.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]